Ingredience
- 100 g slanina anglická
- 1 cibule
- 500 g játra drůbeží
- 2 nožičky párky
- 4 okurky sterilované
- špetka sůl
- špetka pepř
- dle chuti omáčka sojová
- 1 lžíce mouka hladká
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozeškvaříme na pánvičce‚ přidáme drobně nakrájenou cibuli‚ necháme ji zrůžovět‚ pak přimícháme na nudličky pokrájená játra a vše opečeme.
-
Potom vložíme na kousky nakrájený párek‚ okurky a lehce osolíme‚ opepříme‚ zastříkneme sójovou omáčkou. Podlijeme mírně vodou a krátce podusíme.
-
Mouku rozmícháme v trošce vody a vlijeme ji do šťávy. Rozmícháme a asi 10 minut ještě provaříme‚ dle potřeby dochutíme. Podáváme nejlépe s vařenou rýží.