Reklama
Nakládané syrečky
Fotogalerie:

Nakládané syrečky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Když se tahle moravská specialita pořádně rozleží, stojí to opravdu za to!

Lucie Krásnohorská, Jindřichův Hradec 

Ingredience

  • 500 g olomouckých tvarůžků
  • 1 velká cibule
  • 6–7 stroužků česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • podle chuti mletý pepř
  • podle chuti kmín
  • 4 bobkové listy
  • 3 chilli papričky
  • 500 ml světlého piva

Doba přípravy

Počet porcí

2 středně velké sklenice

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Tvarůžky nakrájíme na kousky. Přidáme na proužky pokrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, sladkou papriku, mletý pepř, kmín a vše v míse promícháme. Směs napěchujeme do dvou středně velkých sklenic s víkem a proložíme ji chilli papričkami bez semen a bobkovými lístky.

  2. Naplněné sklenice zalijeme světlým pivem až po okraj. Pak je uzavřeme, dáme na tácek a uložíme na 2–3 dny do lednice.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Daňčí panenka Wellington

Daňčí panenka Wellington

Veronika Čiperová, Týn nad Vltavou
Všehochuť /17.11.17
Zázvorové medailonky

Zázvorové medailonky

Přílohu můžeš příště dát jako hlavní chod. Maso není pro děti, je ostré.
Dana ...
Všehochuť /22.12.10
Plněná prsíčka

Plněná prsíčka

Určitě stojí za vyzkoušení.
Lenka Špinarová, Brno
Všehochuť /17.05.10
Kuřecí prsa v těstíčku

Kuřecí prsa v těstíčku

Kuřecí maso se dá upravit mnoha způsoby.

Jana Fabíková, Brno

Všehochuť /31.12.14
Roastbeef

Roastbeef

S čerstvým pečivem a pikantní omáčkou je  doslova božský.

Pavel ...

Všehochuť /30.03.15
Vepřová krkovice se sýrem

Vepřová krkovice se sýrem

Trochu pracnější pokrm‚ ale kdo vyzkouší‚ bude se olizovat.

Veronika Poláčková, ...

Všehochuť /24.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu