Reklama
Nakládané syrečky
Fotogalerie:

Nakládané syrečky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Když se tahle moravská specialita pořádně rozleží, stojí to opravdu za to!

Lucie Krásnohorská, Jindřichův Hradec 

Ingredience

  • 500 g olomouckých tvarůžků
  • 1 velká cibule
  • 6–7 stroužků česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • podle chuti mletý pepř
  • podle chuti kmín
  • 4 bobkové listy
  • 3 chilli papričky
  • 500 ml světlého piva

Doba přípravy

Počet porcí

2 středně velké sklenice

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Tvarůžky nakrájíme na kousky. Přidáme na proužky pokrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, sladkou papriku, mletý pepř, kmín a vše v míse promícháme. Směs napěchujeme do dvou středně velkých sklenic s víkem a proložíme ji chilli papričkami bez semen a bobkovými lístky.

  2. Naplněné sklenice zalijeme světlým pivem až po okraj. Pak je uzavřeme, dáme na tácek a uložíme na 2–3 dny do lednice.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Srnčí panenka na smetaně

Srnčí panenka na smetaně

Divočiny se mnoho lidí bojí, ale opravdu není důvod. Zkus a uvidíš. Jan Strouhal, ...
Všehochuť /22.12.10
Kuře na zelenině

Kuře na zelenině

Koření zeleninu i maso krásně provoní.

Petra Hrubá, České Velenice

Všehochuť /14.12.12
Kohout na víně a tymiánu

Kohout na víně a tymiánu

Se základem si musíš pohrát‚ ale pak už se to dělá skoro samo...
Lucie Strakošová, ...
Všehochuť /12.08.13
Jablka s gulášem z jater a vepřového masa

Jablka s gulášem z jater a vepřového masa

Tohle jídlo je po jablíčkách pěkně nasládlé a chutné.

Jana Tomášková, Praha

Všehochuť /06.07.12
Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Na víně nešetři, kvalita je na chuti jídla dobře poznat. Podle mých ...

Všehochuť /04.05.15
Smažená králičí stehna

Smažená králičí stehna

Budeš koukat, jaká je to dobrota.

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /11.02.15
 

Nejnovější

Kostky sypané perníkem

Kostky sypané perníkem

Kdo by nemiloval jahody a perník? Tento recept snoubí obě chuti dohromady a ještě ...
Za pár korun /27.05.17
Perlivá bublanina

Perlivá bublanina

Lehký a rychlý recept je výborný jak pro návštěvu, tak ke snídani.

Květa ...

Škola vaření /27.05.17
Tvarohové poháry

Tvarohové poháry

Nepečený zákusek je velmi snadný na přípravu.

Diana Vlasáková, Příbram

Vaříme express /27.05.17
Květákový dhál

Květákový dhál

Dhál je indické jídlo z luštěnin vařené v jednom hrnci.

Klára Trcková, ...

Všehochuť /27.05.17
Ovocné muffiny z toastů

Ovocné muffiny z toastů

Když doma nemáš mouku, ale máš chuť upéct něco sladkého.

Lucie Exnerová, ...

Všehochuť /27.05.17
Jogurtová buchta s třešněmi

Jogurtová buchta s třešněmi

Snadný recept, který zvládne každý.

Kateřina Šmejkalová, Ostrava

Sladký život /27.05.17
Čokoládový sen

Čokoládový sen

Upéct tento dezert mě naučila má přítelkyně. Díky němu věřím, že láska ...

Sladký život /27.05.17
Vylepšený pražský koláč

Vylepšený pražský koláč

Jahody z moučníku udělají hotový zázrak.

Lucie Dolejší, Praha

Škola vaření /26.05.17
Taco shells s masovou směsí

Taco shells s masovou směsí

Tyto kukuřičné placky taco mají tvar mušlí.

Kateřina Likárková, Hradec ...

Všehochuť /26.05.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1706

Jahody a letní ovoce

Začátek léta je mým nejoblíbenějším obdobím. Ráno mě z postele vytáhne zpěv ptáků..

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama