Reklama
Miniroládky
Fotogalerie:

Miniroládky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní chuti.

Eliška Kopřivová, Praha

Ingredience

  • 1 kg krůtích prsou
  • trocha soli a pepře
  • trocha medové hořčice
  • 150 g plátků anglické slaniny
  • 1 bazalkové pesto
  • podle chuti sušená rajčata
  • 100 g tvrdého sýra v celku
  • na smažení olej
  • podle potřeby zelené olivy

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Lehce je potřeme medovou hořčicí, poklademe je slaninou, potřeme bazalkovým pestem, doprostřed každého plátku rozložíme pokrájená sušená rajčata, na to dáme hranolek tvrdého sýra a maso zavineme do rolády. 

  2. krok2

    Jednotlivé roládky svážeme pomocí režné nitě a smažíme ze všech stran na oleji. Přendáme do pekáčku, zakápneme vysmaženým olejem a pečeme při teplotě 180 °C asi 20 minut.

  3. Po upečení odstraníme nitě, maso necháme vychladnout a nakrájíme ho na plátky. 

  4. Na párátko napichujeme vždy olivu a 1 plátek.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (20.11.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušené plátky

Dušené plátky

Důležité je, aby bylo dost omáčky. Lucie Strakošová, Trnávka
Všehochuť /01.07.14
Aspik z uzené makrely a krevet

Aspik z uzené makrely a krevet

Předvařené krevety kupuji v supermarketu.

Libuše Jelínková, Prostějov

Všehochuť /16.01.16
Marinované vepřové masíčko

Marinované vepřové masíčko

Voní česnekem už na dálku a láká ke stolu!
Martina Spáčilová, ...
Všehochuť /02.07.09
Nastavovaná játra

Nastavovaná játra

Když nečekaně přibude strávník, nastav jídlo.
Lucie Strakošová, Trnávka
Všehochuť /04.08.11
Králík na houbách

Králík na houbách

Se sušenými lesními houbami je vynikající.

Iva Šímová, Čáslavice

Všehochuť /19.12.13
Roštěná na houbách

Roštěná na houbách

V létě můžeš samozřejmě použít i čerstvé lesní houby přímo ...

Všehochuť /20.07.16
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama