Reklama
Reklama
Miniroládky
Fotogalerie:

Miniroládky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní chuti.

Eliška Kopřivová, Praha

Ingredience

  • 1 kg krůtích prsou
  • trocha soli a pepře
  • trocha medové hořčice
  • 150 g plátků anglické slaniny
  • 1 bazalkové pesto
  • podle chuti sušená rajčata
  • 100 g tvrdého sýra v celku
  • na smažení olej
  • podle potřeby zelené olivy

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Lehce je potřeme medovou hořčicí, poklademe je slaninou, potřeme bazalkovým pestem, doprostřed každého plátku rozložíme pokrájená sušená rajčata, na to dáme hranolek tvrdého sýra a maso zavineme do rolády. 

  2. krok2

    Jednotlivé roládky svážeme pomocí režné nitě a smažíme ze všech stran na oleji. Přendáme do pekáčku, zakápneme vysmaženým olejem a pečeme při teplotě 180 °C asi 20 minut.

  3. Po upečení odstraníme nitě, maso necháme vychladnout a nakrájíme ho na plátky. 

  4. Na párátko napichujeme vždy olivu a 1 plátek.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (20.11.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Utopené karbanátky

Utopené karbanátky

S chlebem a pivem nemají chybu. Václav Spal, Rakovník
Všehochuť /01.08.15
Křupavé kuřecí placičky s pórkem a karí

Křupavé kuřecí placičky s pórkem a karí

Placky děláme často. Vyzkoušej je i ty, zajisté si je oblíbíš.
Zdeňka Polanská, ...
Všehochuť /17.12.10
Vepřové s růžičkovou kapustou

Vepřové s růžičkovou kapustou

Dobré jídlo musí vonět po česneku.

Karel Kroupa, Praha

Všehochuť /07.01.15
Jednoduché kedlubnové zelí

Jednoduché kedlubnové zelí

Všem moc chutná,  dokonce i dětem.

Jitka Vorlíčková, Jihlava

Všehochuť /03.03.16
Spirály na jehle

Spirály na jehle

Laskomina pro masožrouty.

Blanka Štěpánková, Těchonín

Všehochuť /10.11.12
Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Květák se dá připravit na sto způsobů.
Šárka Adámková, Praha
Všehochuť /23.07.10
 

Nejnovější

Vajíčkovo-zeleninový salát

Vajíčkovo-zeleninový salát

Šárka Plchová, Újezd u Brna
Zdravě a chutně /26.03.19
Salátek s vejcem

Salátek s vejcem

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Salát z naklíčené čočky

Salát z naklíčené čočky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu

Jiřiny Vodičkové z Říčan

Zdravě a chutně /26.03.19
Plněné telecí měšce

Plněné telecí měšce

Náplň můžeš měnit

Podle receptu Julie Sovové z Krnova

Všehochuť /26.03.19
Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Oblíbí si je všichni

Podle receptu Lídy Charvátové z Lipenců

Sladký život /26.03.19
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Podle receptu

Sylvie Protivanské z Prahy

Škola vaření /25.03.19
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama