Reklama
Reklama
Medailonky na sušených rajčatech
Fotogalerie:

Medailonky na sušených rajčatech

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Ingredience

  • 800  g vepřové panenky
  • nahrubo drcený pepř
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 sklenice sušených rajčat nakládaných v oleji

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na silnější plátky. Hojně je posypeme drceným pepřem a poprášíme je hladkou moukou.

  2. Z nakládaných rajčat slijeme olej a na něm maso opečeme z obou stran. Nakonec přidáme sušená rajčata a maso osolíme.

  3. Podáváme se šťouchanými brambory a rukolou.

Tip redakce

Kromě drceného pepře můžeš na dochucené panenky použít čerstvé bylinky, skvělý je například tymián.

Pošli recept! 12/2017 (3.11.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušená kapusta s vepřovým masem

Dušená kapusta s vepřovým masem

Většinou se dělá kapusta a vepřová pečínka zvlášť, ale u nás v rodině je ...
Všehochuť /01.02.14
Kuřecí řízek plněný petrželkou, obalený v polentě

Kuřecí řízek plněný petrželkou, obalený v polentě

Polenta je výbornou alternativou ke klasickému trojobalu.

Anna Šušláková, Most

Všehochuť /11.10.12
Vepřová pečeně s houbovými knedlíky

Vepřová pečeně s houbovými knedlíky

Právě kvůli knedlíkům se každý rok tak těším na houbovou sezonu. ...

Všehochuť /05.11.13
Grilované kuřecí rolky se slaninou

Grilované kuřecí rolky se slaninou

Pokud máte domácí gril, můžete si připomenout léto i v chladném počasí.

Otto ...

Všehochuť /25.10.14
Vepřová panenka se šalotkami

Vepřová panenka se šalotkami

Šalotka má jemnější chuť než klasická cibule, s mrkví se dokonale doplňuje.

...

Všehochuť /03.11.14
Vepřové medajlonky s ovocno-zeleninovým pyré

Vepřové medajlonky s ovocno-zeleninovým pyré

Když už nebudete vedět co udělat z vepřového masa, zkuste tuto mňamku!

Nikola ...

Všehochuť /27.05.12
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama