Reklama
Reklama
Medailonky na sušených rajčatech
Fotogalerie:

Medailonky na sušených rajčatech

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Ingredience

  • 800  g vepřové panenky
  • nahrubo drcený pepř
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 sklenice sušených rajčat nakládaných v oleji

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na silnější plátky. Hojně je posypeme drceným pepřem a poprášíme je hladkou moukou.

  2. Z nakládaných rajčat slijeme olej a na něm maso opečeme z obou stran. Nakonec přidáme sušená rajčata a maso osolíme.

  3. Podáváme se šťouchanými brambory a rukolou.

Tip redakce

Kromě drceného pepře můžeš na dochucené panenky použít čerstvé bylinky, skvělý je například tymián.

Pošli recept! 12/2017 (3.11.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Candát se zeleninou v bylinkové páře

Candát se zeleninou v bylinkové páře

Vaření v páře je velmi šetrné a je vhodné i při různých dietách.  Lenka ...
Všehochuť /27.02.12
Srdíčková polévka

Srdíčková polévka

Levná a velice dobrá polévka.

Hana Šverclová, Praha

Všehochuť /17.02.14
Hovězí roštěná s dušeným fenyklem

Hovězí roštěná s dušeným fenyklem

Nejlepší je nízký roštěnec, maso nenaklepáváme paličkou, jen jemně hranou ruky, aby ...

Všehochuť /03.04.16
Paella s krevetami

Paella s krevetami

Nemám ráda vepřovou s knedlíkem ani omáčky. Pochutnávám si raději ...
Všehochuť /10.06.13
Závitky ze stehýnek s nádivkou

Závitky ze stehýnek s nádivkou

Hodí se jako výborný nedělní oběd.

Magda Lacková, Domažličky

Všehochuť /23.09.13
Masová bábovka

Masová bábovka

Přítel nemá rád sladkou bábovku‚ tak jsem vymyslela vlastní masovou. Velmi nám ...

Všehochuť /24.02.12
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /23.03.19
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Makový mazanec

Makový mazanec

Lucie Bláhová, Slavičín

Zdravě a chutně /23.03.19
Sladké velikonoční vejce

Sladké velikonoční vejce

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /23.03.19
Kedlubnový nákyp s karbanátky

Kedlubnový nákyp s karbanátky

Růžena Fialová, Hodonín

Všehochuť /23.03.19
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu

Tomáše Jankoviče z Karviné

Všehochuť /23.03.19
Zajíček s kokosem

Zajíček s kokosem

Iva Koločová, Znojmo

Sladký život /23.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama