Reklama
Maso na fazolkách
Fotogalerie:

Maso na fazolkách

Renata Stopková

Dolní Dunajovice

Tohle jídlo chutná snad každému.

Renata Stopková, Dolní Dunajovice

Ingredience

  • 2 střední cibule
  • 250 g kuřecí nebo vepřové maso
  • 1 plechovka červené sterilované fazole
  • trocha pepře
  • 2 lžíce provensálské koření
  • 1 velký rajčatový protlak
  • 1 lžíce rozpuštěné máslo
  • 250 ml vývar
  • 1 smetana na vaření
  • sůl podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Nakrájíme cibule na tenké měsíčky‚ maso na kostky‚ dáme do pekáče spolu s fazolemi i nálevem‚ kořením‚ rajským protlakem, rozpuštěným máslem a vývarem‚ promícháme a pečeme při cca 180 °C doměkka.

  2. krok2

    Když je maso měkké, zalijeme je smetanou na vaření‚ promícháme a pečeme ještě asi 10 minut. Podáváme nejlépe s hranolky.

Pošli recept! - Speciál - Pohoštění pro chvíle pohody (17.12.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nudle s cuketovou omáčkou

Nudle s cuketovou omáčkou

Miluji těstoviny v jakékoli podobě, ale hodně mi zachutnaly tyto vaječné ...
Všehochuť /24.11.08
Vepřová plec na houbách

Vepřová plec na houbách

Každé prázdniny u nás musí být houbovka, ničím jiným se vnukům tolik nezavděčím.

...
Všehochuť /24.08.16
Cuketová roláda s masovou náplní

Cuketová roláda s masovou náplní

Tato roláda u nás nahradila klasickou sekanou.

Kateřina Volfová, Svitavy

Všehochuť /13.10.12
Krevetové košíčky

Krevetové košíčky

Jsou jemné a delikátní. Tahle pochoutka spolehlivě vždy zmizí ze stolu jako první.

...

Všehochuť /08.12.15
Závitky z okouních filetů

Závitky z okouních filetů

Všechny chutě se náležitě propojí a je to pak neskutečně voňavá záležitost.

...

Všehochuť /09.04.15
Kuřecí vývar s krupicovými noky

Kuřecí vývar s krupicovými noky

Noky z odpalovaného těsta jsou velmi jemné.

Jana Diblíková, Vsetín

Všehochuť /27.01.16
 

Nejnovější

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi
Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
Domácí oříšková nutella

Domácí oříšková nutella

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /24.02.20
Srdíčka s čokoládou

Srdíčka s čokoládou

Když miluješ labužníka

Hana Wilhelmová, Ostrava

Sladký život /24.02.20
Srnčí hřbet s překvapením

Srnčí hřbet s překvapením

Kateřina Krososková, Církvice

Sladký život /24.02.20
Zamilovaná palačinka

Zamilovaná palačinka

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /24.02.20
Trmické makové mušle

Trmické makové mušle

Ke kávě i na snídani

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Sladký život /24.02.20
Domácí větrníčky

Domácí větrníčky

Stejné jako od cukráře

Podle receptu Zdeny Pospíšilové z Milevska

Sladký život /24.02.20
Kuskusový salát s cuketou

Kuskusový salát s cuketou

Petra Kelerová, Sušice

Zdravě a chutně /23.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama