Reklama
Marinované kuře s rýží
Fotogalerie:

Marinované kuře s rýží

Lucie Michálková

Ostrava

Kuře na tento způsob patří mezi mé nejoblíbenější.

Lucie Michálková, Ostrava

Ingredience

  • 1 balíček grilovací koření
  • 4 lžíce med
  • 140 g rajčatový protlak
  • 1 lžíce olej
  • 100 ml voda
  • 6 stroužků česnek
  • 4 kuřecí čtvrtky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Nejprve si připravíme marinádu: v míse smícháme grilovací koření, med, rajčatový protlak, olej, vodu a dochutíme třeným česnekem. Přidáme maso a necháme je naložené nejméně 3 hodiny.

  2. krok2

    Potom maso i s marinádou vložíme do pekáče. Pečeme zhruba 1 hodinu při 180 °C. Během pečení maso poléváme marinádou z pekáče, aby se nevysušilo a mělo pěknou barvu. Podáváme s rýží, bramborami nebo chlebem.

Pošli recept! - Speciál - Jablka, ořechy, med (15.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové plněné sušenými rajčaty na krémovém rizotu

Vepřové plněné sušenými rajčaty na krémovém rizotu

Podávej se sklenkou bílého vína. Pavla Podlahová, Soběslav
Všehochuť /10.12.14
Sekaný vepřový steak

Sekaný vepřový steak

Pro malé i velké jedlíky

Podle receptu Petry Horníčkové z Brna

Všehochuť /01.03.19
Krkovička po selsku

Krkovička po selsku

Moje babička pocházela z Bavorska a tam se jídla připravovaná v jednom hrnci vařívala ...

Všehochuť /19.08.12
Bramborové knedlíky s kapustou

Bramborové knedlíky s kapustou

Tyhle knedlíky má  partner opravdu moc rád, recept je od mé maminky.

Iva ...

Všehochuť /24.10.13
Knedlíky z loupaných brambor

Knedlíky z loupaných brambor

Po rozkrojení mají knedlíčky velikost soust.

Monika Veverková, Vrchlabí

Všehochuť /02.05.15
Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Inspirovala jsem se ve své oblíbené restauraci.

Kateřina Hanáková, Příbram

Všehochuť /25.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu