Reklama
Kuřecí závitky s parmskou šunkou na rajčatovém pyré s tagliatelle
Fotogalerie:

Kuřecí závitky s parmskou šunkou na rajčatovém pyré s tagliatelle

Veronika Urbánková
Veronika Urbánková
Karviná

Velice ráda v kuchyni experimentuju a můj přítel vždy vše ocení. Tento recept nám oběma zachutnal a vaříme si ho docela často.

Veronika Urbánková, Karviná

Ingredience

  • 2 plátky kuřecí prsa
  • 2 plátky parmská šunka
  • 2 plátky sýr gouda
  • 4 stonky rukola
  • 1 malá konzerva loupaná rajčata
  • 1 malá cibule
  • 1 polévková lžíce sladký kečup
  • 1 polévková lžíce sušená nebo čerstvá bazalka
  • 1 čajová lžička olivový olej
  • 2 hnízda tagliatelle

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa si rozklepeme na větší plátky, trochu osolíme, vyložíme plátkem šunky, sýra a doprostřed vložíme umytou rukolu. Poté plátky zavineme ( pokud to bude nutné, obvážeme nití ), vložíme do pekáče a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C 30 minut.
  2. Mezitím si uděláme rajčatové pyré. Na másle lehce osmažíme najemno nakrájenou cibulku. Vložíme loupaná rajčata, osolíme, přidáme kečup, bazalku a dusímen15 minut. Tagliatelle vložíme do vroucí lehce osolené vody se lžičkou olivového oleje, vaříme podle návodu.

  3. Po dopečení nakrájíme závitky na kolečka, mnohem lépe to vypadá. Těstoviny se snažíme urovnat opět do "hnízda". Tento recept jsme otestovali s přítelem a stal se u nás tradicí :) Snad bude chutnat stejně dobře i vám. Takže DOBROU CHUŤ !

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králík v jogurtové marinádě

Králík v jogurtové marinádě

Stále vymýšlím nová jídla. Jitka Stříbrnská, Hustopeče
Všehochuť /24.09.12
Zelné karbanátky s vepřovou krkovičkou

Zelné karbanátky s vepřovou krkovičkou

Zelné karbanátky jsou skvělé samy o sobě, podávat je můžete i k masu.

Šárka ...

Všehochuť /08.09.13
Kapří guláš

Kapří guláš

Radím ti – rozhodně můj recept vyzkoušej, ta dobrota za to stojí.

Ivo Novák, Strašice

...
Všehochuť /23.04.15
Bramboráčky se zelím

Bramboráčky se zelím

Chutnají nám natolik, že je připravujeme jako samostatný chod, hodně obložený ...
Všehochuť /06.10.08
Mrkvový guláš na pivu

Mrkvový guláš na pivu

Vyzkoušej jednou tuhle pochoutku a uvidíš, že ji budeš vařit častěji.
Marek ...
Všehochuť /11.11.10
Krůtí plátek se zadělávaným zelím a jemným bramborovým knedlíkem

Krůtí plátek se zadělávaným zelím a jemným bramborovým knedlíkem

Tahle pečínka chutná mým dvěma malým vnukům, pro které vařím moc rád. 

...

Všehochuť /01.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu