Reklama
Kuřecí rolky s mrkví
Fotogalerie:

Kuřecí rolky s mrkví

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Dobrota, kterou nemusíte ani solit.
Dana Martínková, Plzeň

Ingredience

  • 1 chilli
  • sůl
  • 6 mrkev
  • olej olivový
  • 50 g niva
  • bylinkový ocet
  • 50 g kuskus
  • 1 kedlubna
  • 10 žampiony
  • 1 pórek
  • 600 g maso kuřecí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Steaky naplníme proužky pórku, plátky žampionů a kousky nivy a zabalíme. Maso opečeme, přidáme pepř, česnek, připravíme kuskus podle návodu. Zeleninu zlehka orestujeme, na ni položíme maso. Talíře ozdobíme salátem a kupičkou kuskusu, pokapeme olivovým olejem a bylinkovým octem, přiložíme zeleninu, maso a trochu muškátového oříšku.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Staročeská dobrota

Staročeská dobrota

V poslední době je hrách opomíjená luštěnina, a to je škoda. Květa Kroupová, ...
Všehochuť /28.02.10
Marinované paličky s pečenou zeleninou

Marinované paličky s pečenou zeleninou

Paličky pečeme často, ta lehce nasládlá chuť vždy příjemně překvapí.

Veronika ...

Všehochuť /03.07.15
Kapr po našem

Kapr po našem

Mám mlsnou rodinu, proto musím vařit hodně pestře.
Josef Rodina, Praha 9
Všehochuť /03.11.08
Citronový losos a salát

Citronový losos a salát

Losos má velmi zdravé maso, posiluje srdce.

Zuzana Blažková, Rakovník

Všehochuť /23.12.15
Králičí jatýrka na hruškách a rozmarýnu

Králičí jatýrka na hruškách a rozmarýnu

Tahle dobrota každého úplně odzbrojí, přitom je to velmi jednoduché.

Lucie ...

Všehochuť /05.04.15
Paličky pečené na česneku

Paličky pečené na česneku

Česnek neloupeme, jen ho překrojíme. Ve slupce se upeče doměkka a maso úžasně...

Všehochuť /14.07.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu