Reklama
Kuřecí řízek na sladko
Fotogalerie:

Kuřecí řízek na sladko

Tereza Smrčková
Tereza Smrčková
Praha

Milovníci sladkých jídel si mohou pochutnat i na mase.

Tereza Smrčková, Praha

Ingredience

  • 400 g kuřecí prsní řízek
  • broskve kompotované
  • čínská sladkokyselá omáčka
  • sůl
  • olej
  • 100 g uzený sýr
  • 100 g anglická slanina

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Řízky osolíme, vložíme do rozpáleného oleje s anglickou slaninou nakrájenou na kostičky. Zprudka osmažíme. Zalijeme sladkokyselou omáčkou. (Pokud ji doma nemáte snadno nahradíte medem  a octem).
  2. Maso vyjmeme. Vložíme na plech či do zapékací misky. Na jednotlivé řízky klademe kousky broskví. Posypeme strouhaným uzeným sýrem, zalijeme výpekem z masa a dáme zapéct do trouby na 15 minut.
  3. Jako příloha se hodí vařené brambory či hranolky.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pošírované vejce s lososem

Pošírované vejce s lososem

Překvapte svou drahou polovičku originální snídaní. Pavel Štrougal, Ústí nad ...
Všehochuť /22.07.13
Falešná svíčková

Falešná svíčková

Opečená slanina pokrm krásně provoní.

Lenka Zajíčková, Velké Meziříčí

Všehochuť /17.07.15
Hovězí pečeně s rajskou

Hovězí pečeně s rajskou

Připravuji ji obvykle na neděli a všichni se na tuto pochoutku vždy moc ...

Všehochuť /16.12.13
Kuřecí stehna v cibulovém hnízdě

Kuřecí stehna v cibulovém hnízdě

Je možné přidat v poslední fázi oloupané a na kostky pokrájené brambory ke ...

Všehochuť /22.02.15
Krkovička pečená na pivě

Krkovička pečená na pivě

Vynikající oběd, který chutná všem. Maso je krásně měkké a šťavnaté.

Tereza ...

Všehochuť /10.05.12
Stehýnka marinovaná na pivu

Stehýnka marinovaná na pivu

Jsou moc dobrá, přátelé se na ně vždycky velmi těší, zvlášť když ...

Všehochuť /13.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu