Reklama
Kuřecí prsa s pikantní šťávičkou
Fotogalerie:

Kuřecí prsa s pikantní šťávičkou

Lenka Endrlová

Havlíčkův Brod

Skvělé a hlavně velice snadné na přípravu.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Ingredience

  • 100 ml olej
  • 2 lžíce ostrý kečup
  • 1 lžička sójová omáčka
  • 1 cibule
  • trocha bazalky a tymiánu
  • trocha čerstvě mletého bílého pepře
  • 800 g kuřecí prsa
  • 100 ml bílé víno
  • sůl podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4-6

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Připravíme si marinádu: smícháme olej, kečup, sójovou omáčku, nakrájenou cibuli, bazalku, tymián a pepř.

  2. Kuřecí prsa osolíme, rozložíme do pekáčku a zalijeme připravenou směsí. Pečeme v troubě asi 40 minut. Poté přilijeme bílé víno, promícháme a pečeme ještě zhruba 10 minut. Podáváme s pečenými brambory.

Pošli recept! 6/2014 (16.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Obložené lodičky

Obložené lodičky

Drobné pohoštění i oběd Podle receptu Jany Podpěrové z Ostravy
Všehochuť /28.01.19
Losos s hrachovou kaší

Losos s hrachovou kaší

Společně se barvou i chutí výborně doplňují.

Nikol Řeháková, Nový Jičín

Všehochuť /17.10.13
Krůtí maso s nudlemi

Krůtí maso s nudlemi

Je to výborné, lehké a málo kalorické jídlo.
Jana Bosáková, Brtnice
Všehochuť /03.01.14
Husí prsíčka na pomerančích s opečenými bramborami

Husí prsíčka na pomerančích s opečenými bramborami

Křehké libové masíčko nádherně voní a přímo se rozplývá na jazyku.

Lucie...

Všehochuť /21.09.13
Panenka z čuníka

Panenka z čuníka

Jako příloha se hodí brambory na všechny možné způsoby.
Otto Plášek, Brno
Všehochuť /16.06.12
Kuře s lázeňským knedlíkem a kedlubnovým zelím

Kuře s lázeňským knedlíkem a kedlubnovým zelím

Skvělý a rychlý nedělní oběd.
Nela Kučerová, Pardubice
Všehochuť /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu