Reklama
Kuře v zelí
Fotogalerie:

Kuře v zelí

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Kuře vařím často, ráda zkouším nové recepty.
Petra Zajíčková, Dobříš

Ingredience

  • 1 šlehačka
  • pepř
  • 1 kuře
  • sůl
  • 200 g slanina anglická
  • 1 sáček zelí kysané

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Do pekáčku rozložíme kysané zelí a přikryjeme ho plátky anglické slaniny. Kuře naporcujeme. Jednotlivé porce posolíme a okmínujeme, jiné koření se k tomuto receptu nehodí. Porce poskládáme na zelí a rovnoměrně zalijeme šlehačkou. Vše pečeme, dokud není maso měkké. Pokud je to třeba, podléváme vodou. Jako příloha se nejlépe hodí bramborové knedlíky.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Řízky naruby

Řízky naruby

Neznám nikoho, kdo by si na nich nesmlsnul. Jitka Skálová, Jablonec nad Nisou
Všehochuť /09.02.16
Jehněčí krk pečený s bramborama a rajčátky

Jehněčí krk pečený s bramborama a rajčátky

Jehněčí dobroty nepatří na stůl jen o Velikonocích.

Lucie Strakošová, Trnávka

Všehochuť /15.05.12
Pečená žebírka na medu s česnekovým dipem

Pečená žebírka na medu s česnekovým dipem

Maso v kombinaci se sladkým máme velmi rádi.

Lenka Hořejší, Vysoké Mýto

Všehochuť /06.12.12
Masové kuličky

Masové kuličky

Nejvíc mi chutnají s těstovinami.
David Chajzlov, Staříč
Všehochuť /24.11.08
Gratinovaná kotleta

Gratinovaná kotleta

Jednoduchý a chutný recept bez haldy nádobí.

Jitka Nevrkalová, Batelov

Všehochuť /02.09.13
Kuřecí maso v listovém těstě

Kuřecí maso v listovém těstě

Recept‚ který mám od  kamarádky Věrky ze Starého Města, patří mezi slavnostní. ...
Všehochuť /23.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu