Recepty s černým pivem nikdy nezklamou.
Veronika Poláčková, Mýto
Ingredience
- 3 ks kuřecí čtvrtky
- 1 velká cibule
- 1 stroužek česnek
- 2,5 lžičky grilovací koření
- 4 lžíce olivový olej
- 3 lžíce sladký kečup
- dle chuti sůl
- 250 ml černé pivo
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Do mísy si dáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, grilovací koření, olej, kečup, sůl, pivo a vše promícháme. Kuřecí čtvrtky omyjeme, osušíme a dáme do připravené marinády. Přiklopené necháme až 2 dny marinovat v chladničce.
-
Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C 45 minut. Podáváme s vařenými bramborami.