Reklama
Kuře na šlehačce
Fotogalerie:

Kuře na šlehačce

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Můj recept stojí za vyzkoušení, pochutnáš si.
Markéta Kaněrová, Náchod

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 česnek
  • 1 šlehačka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa opláchneme, osolíme‚ opepříme a vložíme do pekáčku. Posypeme na plátky nakrájeným česnekem a zalijeme šlehačkou.
  2. Dáme do trouby a pečeme při 200 °C asi 30 minut, dokud masíčko není měkké. Podáváme s bramborovou kaší.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí čína

Rybí čína

Ryby máme rádi a proto zkoušíme stále nové recepty, které nás ve výsledku mile ...
Všehochuť /18.01.10
Divoká kachna na pivě

Divoká kachna na pivě

Tímto způsobem můžete upéct i čínskou kachnu.
Veronika Poláčková, Mýto
Všehochuť /08.02.10
Plněný hermelín

Plněný hermelín

Sýr obal raději víckrát, aby náplň nevytekla.
Martin Holeček, Tachov
Všehochuť /18.05.10
Hermelínová polévka

Hermelínová polévka

Je rychle hotová a nám velice chutná.
Ilona Karlová, Světlá nad Sázavou
Všehochuť /14.11.11
Kotlety s glazovanou mrkví

Kotlety s glazovanou mrkví

Lahodná chuť karotky maso skvěle doplní.

Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod

Všehochuť /09.03.16
Závitky s mrkví a celerem

Závitky s mrkví a celerem

Hodí se i pro malé strávníky.

Marta Mrázková, Petřvald


Všehochuť /09.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu