Reklama
Krůtí plátek s cuketovým zelím
Fotogalerie:

Krůtí plátek s cuketovým zelím

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zelí je třeba správně dochutit, pak je jako příloha opravdu skvělé.

Lenka Majerová, Pardubice


Ingredience

  • 500 g krůtí stehna bez kosti
  • sůl podle potřeby
  • 8 ks masitá rajčata
  • 1 cibule
  • 4 lžíce olej
  • 2 střední cukety
  • pepř podle chuti
  • trocha cukru
  • trocha octa
  • 2 francouzské bílé bagety
  • 2 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Krůtí plátky nasolíme a vložíme do grilu. Ogrilujeme z obou stran a dáme stranou. Rajčata rozkrojíme na polovinu a též vložíme do grilu. Opečeme dozlatova. 

  2. krok2

    Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme ji dozlatova na pánvi s olejem. Cukety nastrouháme na hrubém struhadle a restujeme na připravené cibulce. Osolíme, opepříme. Restujeme do změknutí a dochutíme cukrem a octem. 

  3. krok3

    Francouzskou bagetu podélně rozpůlíme a vložíme do grilu. Jakmile je zlatavá, vyjmeme ji a potřeme stroužky česneku. Vše přendáme na talíř a můžeme podávat.

Pošli recept! - Speciál - Cukety a rajčata (11.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sváteční hovězí rolka

Sváteční hovězí rolka

Co se nesní hned s brambory, může se dojíst studené s čerstvým pečivem. Lída Guk, ...
Všehochuť /14.03.17
Kuřecí nugety s pikantní  krustou

Kuřecí nugety s pikantní krustou

Je to jídlo lehké jako dech. Když se ti podaří sehnat domácí kuřátko třeba ...

Všehochuť /01.11.14
Krkovice

Krkovice

Vynikající recept na bezkonkurenční jídlo.
Irena Poláková, Rudná u Prahy
Všehochuť /15.12.10
Medová žebra

Medová žebra

Vyžadují delší pečení, ale stojí to za to.

Věra Kalašová, Ostrava

Všehochuť /11.11.15
Medové uzené

Medové uzené

Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /04.02.13
Vepřová kotleta s dýní Hokaido a zeleninou

Vepřová kotleta s dýní Hokaido a zeleninou

Dýně si sám pěstuji na zahrádce a vždy se těším, až začnou dozrávat.

Jiří ...

Všehochuť /03.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu