Reklama
Kroupové rizoto s chorizem
Fotogalerie:

Kroupové rizoto s chorizem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Kroupy se vaří déle, jinak rychlovka.

Bohunka Králová, Mělník

Ingredience

  • 200 g plátků klobásy chorizo
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1–2 stroužky česneku
  • 300 g krupek
  • 1 l zeleninového vývaru
  • podle chuti sůl a pepř
  • 1 stonek libečku
  • 2–3 snítky rozmarýnu
  • 1 sklenička rajčat naložených v oleji

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Chorizo osmahneme na olivovém oleji, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, na malé plátky nasekaný česnek, propláchnuté kroupy a směs promícháme.

  2. Vše zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem, přidáme libeček, rozmarýn a vaříme za občasného míchání asi 1 hodinu.

  3. Nakonec vmícháme na menší kousky pokrájená nakládaná rajčata a můžeme podávat. 

Pošli recept! - Speciál - Vaříme expres (19.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřový bok po zahradnicku

Vepřový bok po zahradnicku

Poněkud tučnější maso vyvažuje větší množství lákavé zeleniny - brokolice, ...
Všehochuť /05.05.12
Kuřecí stehýnka

Kuřecí stehýnka

Rozhodně stojí za vyzkoušení.
Zdeňka Soukupová, Praha 4
Všehochuť /18.08.08
Zahradníkův pstruh

Zahradníkův pstruh

Můžeš přidat i jiné druhy zeleniny.

Josef Bartušek, Bítovčice

Všehochuť /06.06.15
Husičkový vývar

Husičkový vývar

Musí se pomalu ‚‚táhnout‘‘, stojí to za to!

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Všehochuť /21.01.16
Kachní játra

Kachní játra

Chutnají jako vynikající teplý předkrm.
Vilma Mazankievičová, Kroměříž
Všehochuť /24.11.08
Zelené fazolky s telecím masem

Zelené fazolky s telecím masem

Velmi chutné a jemné jídlo, vhodné i pro malé děti.

Tereza Smrčková, Praha

Všehochuť /24.05.12
 

Nejnovější

Bylinková omeletka

Bylinková omeletka

Silvie Anderlová, Praha
Za pár korun /19.02.18
Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

Kuřecí stehýnko se zeleninovou oblohou

pro děti

Irena Pokorná, České Budějovice

Škola vaření /19.02.18
Kuskusový tabouleh

Kuskusový tabouleh

Evelína Krampolová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.02.18
Slané špenátové muffiny

Slané špenátové muffiny

Slávka Frančíková, Klatovy

Škola vaření /18.02.18
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Prsíčka v omáčce ze žampionů

Prsíčka v omáčce ze žampionů

Dominika Legnerová, Česká Kamenice

Vaříme express /18.02.18
Krůtí stehno à la bažant

Krůtí stehno à la bažant

Nadivoko

Podle receptu Simony Vejvodové z Moravského Krumlova

Všehochuť /18.02.18
Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Romana Rubášová, Klatovy

Všehochuť /18.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama