Reklama
Krkovička v alobalu
Fotogalerie:

Krkovička v alobalu

Martina Dziadková

Český Těšín
Moji kluci mají rádi na talíři kus masa.
Martina Dziadková, Český Těšín

Ingredience

  • 4 plátky krkovice vepřová
  • 8 brambory
  • 8 plátků slanina anglická
  • 4 okurky sterilované
  • 1 cibule
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme‚ osolíme a opepříme. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kolečka.
    Plech potřeme olejem a naskládáme do něho osolená kolečka brambor. Na brambory rozložíme plátky masa.
  2. Na každý položíme dva kousky slaniny‚ podélně nakrájenou okurku a pár koleček cibule.
  3. Celý plech zakryjeme alobalem a dáme péct do trouby na 1–1,5 hodiny. Pečeme při 250 °C.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí s dýňovou omáčkou

Hovězí s dýňovou omáčkou

Je škoda vařit z dýně jen polévku. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Všehochuť /10.11.15
Pečená jitrnice s lepenicí

Pečená jitrnice s lepenicí

Jednou za čas nemá toto jídlo chybu. Zvlášť v kombinaci s kysaným zelím.

Beáta ...

Všehochuť /24.01.13
Kuře v závěji s dělovými koulemi

Kuře v závěji s dělovými koulemi

Když jsem poprvé připravovala toto jídlo, byla jsem plná nedůvěry. Zatím jsem znala jen...
Všehochuť /14.11.14
Turnovský minutkový guláš s bramboráčky

Turnovský minutkový guláš s bramboráčky

Turnovský minutkový guláš může chutnat stejně tak dobře v Praze, Brně či jiném ...
Všehochuť /05.01.09
Artyčokové rizoto

Artyčokové rizoto

Můžeme použít čerstvé nebo zmražené artyčoky, zmražené jsou rychleji hotové.

...

Všehochuť /20.05.13
Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

Během vaření si stihneš i uklidit.

Marie Klíčová, Prostějov

Všehochuť /10.05.16
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama