Reklama
Králík na liškách
Fotogalerie:

Králík na liškách

Petra Nováková

Pohoří

Lišky mají mírně kořeněnou chuť.

Petra Nováková, Pohoří

Ingredience

  • 2 vykostěná králičí zadní stehna
  • trocha soli a pepře
  • podle chuti olej
  • dle chuti koření
  • 1 šlehačka
  • 2 hrnky lišky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky králičího masa naklepeme‚ podle chuti osolíme‚ opepříme a okořeníme. Pak je opečeme z obou stran na troše oleje a nakonec naskládáme do pekáčku.
  2. Maso posypeme houbami‚ ještě trochu osolíme, zalijeme sladkou šlehačkou a ve vyhřáté troubě zapečeme.  Můžeme přidat i trošku kmínu. Podáváme s vařenými brambory a čerstvým zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí dušené v pomalém hrnci

Hovězí dušené v pomalém hrnci

Podáváme s rýží ochucené brusinkami. Lenka Růžičková, Jičín 
Všehochuť /23.01.16
Kýta marinovaná v pálence

Kýta marinovaná v pálence

Masíčko se nám nikdy nepřejí.

Markéta Musilová, Koryčany

Všehochuť /02.09.15
Zeleninová plec

Zeleninová plec

Chuť masa v tomto jídle skvěle doplňuje chuť zeleninky a žampionů.

Ruth Šklíbová, ...

Všehochuť /24.08.12
Zelené fazolky s telecím masem

Zelené fazolky s telecím masem

Velmi chutné a jemné jídlo, vhodné i pro malé děti.

Tereza Smrčková, Praha

Všehochuť /24.05.12
Pečená minikuřátka

Pečená minikuřátka

Nejlepší je koupit je přímo od farmáře.

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /17.09.13
Domácí tatarka s rybou

Domácí tatarka s rybou

Tatarku si připravujeme podle vlastní chuti.

Katka Miláčková, Praha

Všehochuť /13.02.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu