Reklama
Kořeněné hovězí nudličky s knedlíkem
Fotogalerie:

Kořeněné hovězí nudličky s knedlíkem

Libuše Hlaváčová

Brno
Máš-li málo knedlíků, nastav je vajíčkem.
Libuše Hlaváčová, Brno

Ingredience

  • 200 g maso hovězí
  • 1 lžička koření steakové
  • 100 ml olej
  • 200 g knedlík houskový
  • 3-4 vejce
  • špetka sůl
  • 20 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájíme na nudličky a na 5 dnů naložíme do oleje a koření. Pak je osmažíme na pánvi.
  2. Na druhé pánvi na oleji osmažíme nejlépe domací knedlík nakrájený na kostičky. Pak na něj dáme syrová vajíčka a sůl a krátce osmažíme.
  3. Oboje naservírujeme na talíř a jako přílohu přidáme zeleninovou oblohu.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bažant na zelenině

Bažant na zelenině

Milan Matoušek, Třebíč
Všehochuť /25.10.19
Zapečená treska v sýru

Zapečená treska v sýru

Mám ráda ryby na jakýkoli způsob a zapečené obzvlášť.
Lucie Kafková, ...
Všehochuť /09.04.09
Masový měšec s náplní

Masový měšec s náplní

Jsme vášniví houbaři, známe spoustu receptů.
Petra Zelenková, Příbram
Všehochuť /21.10.12
Božská polévka

Božská polévka

Výborná a díky bramborové kaši velmi vydatná.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Všehochuť /17.04.15
Ledvinky na víně

Ledvinky na víně

Dušené na červeném víně nemají chybu.

Hana Grygárková, Znojmo

Všehochuť /04.02.16
Závitky se sýrem a švestkami

Závitky se sýrem a švestkami

Chuť sladkého ovoce se výborně doplňuje s masem a oběma sýry.

Taťána ...

Všehochuť /23.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama