Reklama
Kanadské kuře
Fotogalerie:

Kanadské kuře

Pavla Lukačovičová
Pavla Lukačovičová
Stráž nad Nežárkou
Opravdová dobrota až z daleké Ameriky.
Pavla Lukačovičová, Dolní Lhota

Ingredience

  • 4 kuřecí stehna
  • 2 lžíce máslo
  • 1/2 hrnku cibule nadrobno nakrájená
  • 1/2 sklenice kečup
  • 1 lžíce ocet
  • sůl podle chuti
  • špetka pepř mletý
  • trochu koření karí
  • trochu chilli
  • 1/2 lžičky cukr krupice
  • pár kapek citronová šťáva
  • 3 stroužky česnek
  • 2 hrnky voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře rozporcujeme, osolíme, přidáme sklenku vody, máslo a dáme péci.
  2. Do kastrolu dáme půl hrnku nakrájené cibule, kečup, hrnek vody, ocet, trochu soli, pepře, karí, chilli, cukr a vše vaříme pod pokličkou asi 10 minut.
  3. Po svaření zakápneme citrónovou šťávou a přidáme česnek. Touto směsí zalijeme kuře a dáme dopéct. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rizoto s uzeným masem

Rizoto s uzeným masem

Výborná směs rýže, uzeného masa, žampionů a listového špenátu. Pavel ...
Všehochuť /01.11.12
Marinovaná králičí stehna na zelí

Marinovaná králičí stehna na zelí

Rychlý, chutný a zdravý oběd.

Veronika Poláčková, Mýto

Všehochuť /06.04.12
Kuřecí prsíčka v hořčici

Kuřecí prsíčka v hořčici

Plnotučná hořčice dodá kuřecímu masu opravdu šmrnc.
Jitka Glaserová, Kněžičky
...
Všehochuť /19.08.09
Sváteční roládky

Sváteční roládky

Je možné přibalit i plátek šunky.

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /31.01.15
Králík z Adelaidu

Králík z Adelaidu

Pochoutka, v níž se snoubí chuť masa, zeleniny, bylinek a vína. Ideální je s novými ...

Všehochuť /05.09.15
Kuřecí šneci

Kuřecí šneci

Vtipné vaření mám nejraději.
Jana Buriánková, Hodkovice nad Mohelkou
Všehochuť /01.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu