Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomalu pečený ocásek na černém pivu

Pomalu pečený ocásek na černém pivu

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 558 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 37 g
Tuky 1 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dozlatova vypečené maso báječně voní a chutná tak, že ho budete připravovat zas a znovu…

Suroviny

4 ks
vepřové ocásky masité, rozseknuté na 2 až 3 kousky
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
nahrubo
česnek 3 stroužky
na plátky
tymián 2 snítky
+ další na ozdobení
k podávání

Postup

1

1 Ocásky řádně osolte a opepřete a dejte spolu s cibulí, česnekem a tymiánem do většího pekáče.

2 Podlijte je černým pivem - vším najednou - a pomalu pečte v troubě při 140 °C asi 4-5 hodin. Během pečení je pěkně podlévejte šťávou, až jsou ocásky měkké.

3 Pokud se šťáva během pečení příliš vypéká, podlijte maso vodou (viz Pravidla pro dokonalý výsledek). Podávejte s čerstvým chlebem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/10

Apetit magazín

AD
Velikonoce z porcelánu

Velikonoce z porcelánu

Jaro je již od nepaměti symbolem obnovy, nových začátků, probouzející se přírody. Přináší naději a víru v nové cykly, symbolizuje zrození. Den jarní rovnodennosti symbolicky znamená vítězství světla nad temnotou. Nejvýznamnějšími...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč