Reklama
Jemná rybí polévka
Fotogalerie:

Jemná rybí polévka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nakonec ji ozdob čerstvou petrželkou.

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 100 g máslo
  • 1 mrkev
  • 1 celer
  • 1 petržel
  • 3 filety z pangasia
  • 150 ml bílé víno
  • trocha tymiánu
  • 1 bobkový list
  • trocha soli a pepře
  • 1 cibulka
  • 180 g rybí vnitřnosti
  • trocha hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na části másla osmahneme kořenovou zeleninu. Přidáme kousky filetů, promícháme a zalijeme vínem. Po odpaření přidáme vodu. Vložíme koření, osolíme a opepříme. Vaříme asi 40 minut, vývar scedíme.

  2. Na zbylém másle osmahneme cibuli, přidáme vnitřnosti, pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Va říme asi 10 až 15 minut.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční pochoutky (21.10.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karbanátky z trouby na paprikovém salátu

Karbanátky z trouby na paprikovém salátu

Jsou mnohem chutnější než smažené na přepáleném tuku. A příloha je výborná, ...
Všehochuť /02.06.13
Králičí ragú

Králičí ragú

Zelenina a jemné masíčko – to je výborný základ každého jídla.

Denisa ...

Všehochuť /12.04.17
Schované masíčko

Schované masíčko

Sekanou můžeš nahradit šunkou.

Nikola Kratochvílová, Česká Lípa

Všehochuť /08.07.14
Podkrkonošský hubník

Podkrkonošský hubník

Podle receptu

Blanky Bělousové z Prahy

Všehochuť /12.02.20
Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Pochoutka z červeného masa stojí za hřích!
Olga Pytlíková, Ostrava
Všehochuť /05.01.09
Kapr v křupavém kabátku

Kapr v křupavém kabátku

Byla by škoda ho podávat jen na Vánoce.

Hana Svatušková, Ostrava

Všehochuť /09.12.13
 

Nejnovější

Krůtí směs s hlívou

Krůtí směs s hlívou

Anna Fajtová, Praha
Vaříme express /19.02.20
Noky s omáčkou

Noky s omáčkou

Vratilav Horký, Sokolov

Vaříme express /19.02.20
Rychlý jarní salát

Rychlý jarní salát

Jana Baláková, Písek

Zdravě a chutně /19.02.20
Játrové palačinky se sýrovou náplní

Játrové palačinky se sýrovou náplní

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /19.02.20
Snídaně v anglickém stylu

Snídaně v anglickém stylu

Karolína Hrušková, Praha

Všehochuť /19.02.20
Kuřecí čína

Kuřecí čína

Podle receptu

Jindřišky Hájkové z Chrudimi

Všehochuť /19.02.20
Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli

Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli

Oceníš dokonalou chuť

Robert Nerad


Všehochuť /19.02.20
Novohradský vepřový plátek

Novohradský vepřový plátek

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /18.02.20
Domácí langoše

Domácí langoše

Jaroslava Šrubařová, Bystřice pod Hostýnem

Za pár korun /18.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama