Reklama
Jemná rybí polévka
Fotogalerie:

Jemná rybí polévka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nakonec ji ozdob čerstvou petrželkou.

Ivana Černá, Praha

Ingredience

  • 100 g máslo
  • 1 mrkev
  • 1 celer
  • 1 petržel
  • 3 filety z pangasia
  • 150 ml bílé víno
  • trocha tymiánu
  • 1 bobkový list
  • trocha soli a pepře
  • 1 cibulka
  • 180 g rybí vnitřnosti
  • trocha hladké mouky

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na části másla osmahneme kořenovou zeleninu. Přidáme kousky filetů, promícháme a zalijeme vínem. Po odpaření přidáme vodu. Vložíme koření, osolíme a opepříme. Vaříme asi 40 minut, vývar scedíme.

  2. Na zbylém másle osmahneme cibuli, přidáme vnitřnosti, pak zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Va říme asi 10 až 15 minut.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční pochoutky (21.10.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krkovice

Krkovice

Vynikající recept na bezkonkurenční jídlo. Irena Poláková, Rudná u Prahy
Všehochuť /15.12.10
Gratinovaná treska

Gratinovaná treska

Oblož hráškem a červenou řepou.

Tomáš Mika, Brno


Všehochuť /15.12.15
Králík po čínsku

Králík po čínsku

Někdy své rodině připrav slavnostní jídlo. Jen tak, pro radost. Uvidíš, jak jim bude ...
Všehochuť /20.11.12
Roštěnky na slanině

Roštěnky na slanině

Pro dědečka

Roštěnky na slanině

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /22.04.18
Moravská kapsička

Moravská kapsička

Posílám skvělý tip na nedělní oběd.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Všehochuť /09.11.13
Holoubci s nádivkou

Holoubci s nádivkou

Jestliže máš možnost ochutnat holuba, určitě neváhej a dej si tuto vynikající ...

Všehochuť /28.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu