Reklama
Jehněčí kotletky
Fotogalerie:

Jehněčí kotletky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Markéta Husová, Svitavy

Ingredience

  • 8 jehněčích kotletek
  • olivový olej na pánev
  • MARINÁDA:
  • trocha olivového oleje
  • 4 lžíce plnotučné hořčice
  • 8 stroužků česneku
  • podle potřeby sůl a pepř
  • několik snítek rozmarýnu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

500 Kč

Postup přípravy

  1. Jehněčí kotletky očistíme a na 24 hodin naložíme do marinády.

  2. Na marinádu prošleháme olej s hořčicí, utřeným česnekem, solí, pepřem a rozmarýnem.

  3. Odleželé maso smažíme z obou stran na rozpáleném oleji a podáváme nejlépe s kolečky cibule, která jsme obalili v hladké mouce a opekli ve výpeku z kotlet. Jako přílohu volíme bulgur připravený podle receptu a smíchaný se špenátem.

Pošli recept! 4/2019 (4.3.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapr na chřestu

Kapr na chřestu

Dalibor Marounek, Roudnice
Všehochuť /21.04.18
Masové kuličky s cuketou

Masové kuličky s cuketou

V kombinaci s čerstvými jablky nemají chybu.

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /03.11.14
Králík na pivě

Králík na pivě

Marcela Rompotlová, Proseč

Všehochuť /23.02.18
Kotlety na pivě

Kotlety na pivě

Maso pečeme pozvolna, aby do sebe stačilo natáhnout chuť piva a koření.

...

Všehochuť /17.04.15
Kotleta se sýrem

Kotleta se sýrem

Naše oblíbené a jednoduché jídlo.

Hana Jeřábková, Lobodice

Všehochuť /19.05.12
Králičí rizoto

Králičí rizoto

Lehké a velmi zdravé jídlo. Zkus je také!

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Všehochuť /15.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu