Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jehněčí kotlety
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.9/5 Počet hodnocení: 55
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2564 kcal
Bílkoviny 128 g
Sacharidy 6 g
Tuky 224 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Stále častěji se objevují v obchodech, tak lákavé nabídky využijte!

Suroviny

napůl
drcený
pepř
čerstvě mletý
petrželka
hořčice dijonská
olej
vymazání pekáčku

Postup

1

Z kotletek odstraňte přebytečný tuk. Po obou stranách je potřete rozpůleným citronem.

2

Česnek, pepř, sekanou petrželku a hořčici promíchejte a směsí potřete kotlety. Stačí půlhodinové marinování, ale klidně je nechte uležet přes noc.

3

Troubu předehřejte na 250 stupňů.

4

Kotlety dejte do vymazaného nebo aluminiovou fólií vyloženého pekáčku. Asi čtyři minuty zprudka zapékejte, pak snižte teplotu na 180 stupňů a pečte ještě čtvrthodinku. Pokud se vám v průběhu druhé části pečení zdá, že kotlety začínají být vysušené, můžete je zakrýt alobalem.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/4

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč