Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hovězí roštěná na cibuli

Hovězí roštěná na cibuli

Hodnocení receptu
3.9/5 Počet hodnocení: 19
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2433 kcal
Bílkoviny 249 g
Sacharidy 128 g
Tuky 88 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

nízký roštěnec nebo zadní kýta
rostlinný olej
vývar hovězí 750 ml
pepř
sůl
Smažená cibule na podávání
rostlinný olej

Postup

1

Maso nakrájíme na plátky, nasekneme okraje, osolíme, opepříme (nenaklepáváme).

2

Cibuli nakrájíme na kostičky.

3

Maso opečeme na rozpáleném oleji z obou stran a vyjmeme, do výpeku vložíme cibuli a opečeme (podle potřeby přidáme olej) do zlatohnědé barvy, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme hovězím vývarem, červeným vínem, vložíme zpět maso, zakryjeme pokličkou, vložíme do vyhřáté trouby a při 170 °C pečeme asi 1,5 hodiny.

4

Smažená cibule na podávání
Cibule nakrájíme na klínky, opečeme v dostatečném množství oleje do zlatohněda a necháme okapat na savém papíru.

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

Autor: marek.novak75

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč