Reklama
Hovězí kostky s vejci
Fotogalerie:

Hovězí kostky s vejci

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 3 lžíce sádla
  • 2 velké cibule
  • sůl, pepř, mletá červená paprika, sladká i pálivá
  • 1  kg hovězího masa (kližka nebo přední)
  • trocha mouky nebo jíšky
  • 4 vařená vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Do kastrolu dáme rozpustit 3 lžíce sádla. Přidáme oloupanou a pokrájenou cibuli. Orestujeme ji dozlatova, přisypeme koření, vložíme maso pokrájené na kostky a orestujeme.

  2. Osolíme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Zahustíme moukou nebo instantní jíškou a chvilku povaříme.

  3. Podáváme s houskovým knedlíkem posypané pokrájeným vajíčkem.

Pošli recept! 4/2018 (2.3.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibulový koláč  se sardelemi

Cibulový koláč se sardelemi

Bílá a červená cibule dodá tomuto koláči typickou mírně nasládlou chuť. Lucie ...
Všehochuť /26.09.16
Spirály na jehle

Spirály na jehle

Laskomina pro masožrouty.

Blanka Štěpánková, Těchonín

Všehochuť /10.11.12
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem

Krůtí steak se zeleninovým kuskusem

Rychlé, zdravé a chutné

Podle receptu Tomáše Vaňka z Otrokovic

Všehochuť /27.06.19
Kuřecí stehna v mrkvi

Kuřecí stehna v mrkvi

Nejvíce nám chutnají s rýží na karí.

Marcela Zmatlíková, Stará Paka

Všehochuť /08.04.15
Sváteční husí stehna

Sváteční husí stehna

Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši.

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /12.07.14
Daňčí maso na víně

Daňčí maso na víně

Podáváme s knedlíkem a šípkovou zavařeninou.

Jitka Nováčková, Příbram

Všehochuť /19.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu