Podáváme posypané osmaženou anglickou slaninou.
Andrea Šebístková, Praha
Ingredience
- 2 cibule
- 2 lžíce plnotučná hořčice
- 2 lžíce hladká mouka
- 4 vepřové kotlety
- trocha soli, pepře a kmínu
- trocha oleje
- 3 stroužky česnek
- 2 lžíce petrželka
- 250 ml vývar
- 1 zakysaná smetana
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Na proužky nakrájenou cibuli promícháme s hořčicí a moukou. Kotlety posypeme solí, pepřem, kmínem, naklepeme je a na oleji osmažíme. Vyjmeme je a ve výpeku osmahneme cibulovou směs a nasekaný česnek.
-
Přidáme petrželku, podlijeme vývarem a povaříme. Vložíme maso, zalijeme smetanou a dusíme doměkka. Maso přendáme na talíře a přelijeme omáčkou.