Reklama
Hořčičné kotlety
Fotogalerie:

Hořčičné kotlety

Andrea Šebístková

Praha

Podáváme posypané osmaženou anglickou slaninou.

Andrea Šebístková, Praha

Ingredience

  • 2 cibule
  • 2 lžíce plnotučná hořčice
  • 2 lžíce hladká mouka
  • 4 vepřové kotlety
  • trocha soli, pepře a kmínu
  • trocha oleje
  • 3 stroužky česnek
  • 2 lžíce petrželka
  • 250 ml vývar
  • 1 zakysaná smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Na proužky nakrájenou cibuli promícháme s hořčicí a moukou. Kotlety posypeme solí, pepřem, kmínem, naklepeme je a na oleji osmažíme. Vyjmeme je a ve výpeku osmahneme cibulovou směs a nasekaný česnek.

  2. Přidáme petrželku, podlijeme vývarem a povaříme. Vložíme maso, zalijeme smetanou a dusíme doměkka. Maso přendáme na talíře a přelijeme omáčkou.

Pošli recept! 3/2014 (10.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí kostky s vejci

Hovězí kostky s vejci

Martina Antalová, Odolena Voda
Všehochuť /25.03.19
Dobrota ze srdce a jazyka

Dobrota ze srdce a jazyka

Výborný chlapský gulášek.

Karel Kroupa, Praha

Všehochuť /22.07.14
Králík na liškách

Králík na liškách

Lišky mají mírně kořeněnou chuť.

Petra Nováková, Pohoří

Všehochuť /31.10.13
Velkopavlovický kapr a domácí špecle

Velkopavlovický kapr a domácí špecle

Pro rychlejší přípravu můžeš koupit už hotové špecle.

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /21.04.16
Čatní z lilků

Čatní z lilků

Tímto způsobem zužitkuji přebytky úrody. 

Libor Kalivoda, Prachatice

Všehochuť /04.08.16
Krůtí medailonky na brusinkách

Krůtí medailonky na brusinkách

Máme je rádi s opečenými bramborami.

Dominika Caisová, Zlín

Všehochuť /16.12.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu