Reklama
Guláš bez míchání
Fotogalerie:

Guláš bez míchání

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Během vaření si stihneš i uklidit.

Marie Klíčová, Prostějov

Ingredience

  • 1 kg vepřové plecko
  • 3 větší cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 2 lžičky gulášové koření
  • 3 lžičky sladká mletá paprika
  • 3 lžíce solamyl
  • 2 ks hovězí bujon
  • špetka soli a pepře
  • 750 ml voda
  • alobal na přikrytí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme maso‚ cibuli a postupně přidáváme ostatní suroviny (bujony rozpustíme v troše vody,  poté dolijeme do 1 l). Vše řádně promícháme a dáme do pekáče.

  2. Pekáč celý obalíme alobalem. Pečeme při 250 °C asi 1‚5 hodiny. Nedolíváme vodu‚ nemícháme‚ nesundáváme alobal. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hovězí chilli s fazolemi

Hovězí chilli s fazolemi

Podle receptu Niny Dostálové z Prahy
Všehochuť /28.03.18
Kotlík z mladého divočáka

Kotlík z mladého divočáka

Svou jednoduchostí a rychlou přípravou potěší nejen vytížené ženy, ale i žaludky ...

Všehochuť /17.01.14
Cottage s tvarohem

Cottage s tvarohem

Pomazánku podáváme s pečivem i samotnou.
Tereza Mrowiecová, Karviná
Všehochuť /19.03.10
Plněné  kedlubny

Plněné kedlubny

Toto jídlo vzal na ‚‚milost‘‘ i můj muž, který nemá rád zeleninu.
...
Všehochuť /04.08.11
Krůtí kousky s rýžovými makarony

Krůtí kousky s rýžovými makarony

Obměň přílohu a zkus tyto netradiční těstoviny.
Helena Balíková, Litomyšl
Všehochuť /18.05.13
Kotlety na jablkách

Kotlety na jablkách

Jídlo krásně vypadá, je časově nenáročné a skvělě chutná.

Jana Okáníková, Brno

...
Všehochuť /06.06.12
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama