Reklama
Reklama
Guláš bez míchání
Fotogalerie:

Guláš bez míchání

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Během vaření si stihneš i uklidit.

Marie Klíčová, Prostějov

Ingredience

  • 1 kg vepřové plecko
  • 3 větší cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 2 lžičky gulášové koření
  • 3 lžičky sladká mletá paprika
  • 3 lžíce solamyl
  • 2 ks hovězí bujon
  • špetka soli a pepře
  • 750 ml voda
  • alobal na přikrytí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme maso‚ cibuli a postupně přidáváme ostatní suroviny (bujony rozpustíme v troše vody,  poté dolijeme do 1 l). Vše řádně promícháme a dáme do pekáče.

  2. Pekáč celý obalíme alobalem. Pečeme při 250 °C asi 1‚5 hodiny. Nedolíváme vodu‚ nemícháme‚ nesundáváme alobal. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kotleta se sýrem

Kotleta se sýrem

Naše oblíbené a jednoduché jídlo. Hana Jeřábková, Lobodice
Všehochuť /19.05.12
Kuřecí křídla marinovaná v medu

Kuřecí křídla marinovaná v medu

Oblíbená pochoutka mého muže, u televize jich zbaští klidně celé kilo.

Denisa ...

Všehochuť /31.03.16
Květáková krémová polévka

Květáková krémová polévka

Květák se dá připravit na sto způsobů.
Šárka Adámková, Praha
Všehochuť /23.07.10
Kuřecí maso na víně

Kuřecí maso na víně

Dobré jídlo vhodné na oslavu nebo nedělní oběd.

Pavel Kašný, Fryšták

Všehochuť /19.01.14
Čertovské nudličky

Čertovské nudličky

Velmi pikantní‚ zazáříš, pokud je připravíš partnerovi k večeři.
Andrea ...
Všehochuť /26.10.11
Labužnické řízečky

Labužnické řízečky

Slavnostní

Evžen Syrotka, Praha

Všehochuť /14.08.18
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama