Reklama
Reklama
Guláš bez míchání
Fotogalerie:

Guláš bez míchání

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Během vaření si stihneš i uklidit.

Marie Klíčová, Prostějov

Ingredience

  • 1 kg vepřové plecko
  • 3 větší cibule
  • 5 stroužků česnek
  • 2 lžičky gulášové koření
  • 3 lžičky sladká mletá paprika
  • 3 lžíce solamyl
  • 2 ks hovězí bujon
  • špetka soli a pepře
  • 750 ml voda
  • alobal na přikrytí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme maso‚ cibuli a postupně přidáváme ostatní suroviny (bujony rozpustíme v troše vody,  poté dolijeme do 1 l). Vše řádně promícháme a dáme do pekáče.

  2. Pekáč celý obalíme alobalem. Pečeme při 250 °C asi 1‚5 hodiny. Nedolíváme vodu‚ nemícháme‚ nesundáváme alobal. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřátka v hnízdě

Kuřátka v hnízdě

Z těchto kuřátek mají radost nejen děti, ale i dospělí. Je to takové veselé vítání ...
Všehochuť /28.03.13
Falešná slepičí polévka

Falešná slepičí polévka

Od té pravé ji opravdu nerozeznáš.
Jana Drahošová, Sokolov
Všehochuť /17.05.10
Hovězí kotlík s mrkví a houbami

Hovězí kotlík s mrkví a houbami

Tentokrát jsem použila žampiony, ale pokud se to poštěstí a nasbíráte čerstvé ...
Všehochuť /23.08.13
Vepřové na smetaně s bazalkou

Vepřové na smetaně s bazalkou

Bazalku použijte čerstvou, má specifickou vůní.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Všehochuť /02.11.13
Kuřecí roláda bez rolování

Kuřecí roláda bez rolování

Když ji nakrájíš na porce, je hezky barevná.

Tereza Fenclová, Praha

Všehochuť /11.03.15
Čatní z lilků

Čatní z lilků

Tímto způsobem zužitkuji přebytky úrody. 

Libor Kalivoda, Prachatice

Všehochuť /04.08.16
 

Nejnovější

Vajíčkovo-zeleninový salát

Vajíčkovo-zeleninový salát

Šárka Plchová, Újezd u Brna
Zdravě a chutně /26.03.19
Salátek s vejcem

Salátek s vejcem

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Salát z naklíčené čočky

Salát z naklíčené čočky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu

Jiřiny Vodičkové z Říčan

Zdravě a chutně /26.03.19
Plněné telecí měšce

Plněné telecí měšce

Náplň můžeš měnit

Podle receptu Julie Sovové z Krnova

Všehochuť /26.03.19
Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Oblíbí si je všichni

Podle receptu Lídy Charvátové z Lipenců

Sladký život /26.03.19
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Podle receptu

Sylvie Protivanské z Prahy

Škola vaření /25.03.19
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama