Reklama
Reklama
Grilované krůtí prso
Fotogalerie:

Grilované krůtí prso

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Simona Krásová, Hodonín

Ingredience

  • 1 krůtí prso
  • 1 palice česneku
  • 4 lžíce oleje
  • sůl
  • 1 lžíce drceného barevného pepře
  • špetka tymiánu

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a prošpikujeme jím maso. Prso potřeme olejem, solí, drceným pepřem a tymiánem. Necháme je hodinu odležet, pak zabalíme do alobalu, vložíme na předehřátý gril a zvolna pečeme asi 40 minut.

  2. Rozbalíme alobal a dopečeme na mřížce, až vznikne zlatavá kůrka. Pak maso nakrájíme na tenké plátky. Podáváme se salátem a pečivem.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jehněčí žebírka

Jehněčí žebírka

Doporučuji jíst žebírka raději teplá. Barbora Vávrová, Břestek
Všehochuť /14.10.11
Kuře plné vína

Kuře plné vína

Je lehké a náročnější příprava se vyplatí .
Jana Burdychová, Úpice
Všehochuť /06.10.08
Prsíčka plněná klobásovou fáší

Prsíčka plněná klobásovou fáší

Žádný labužník takovou dobrotu neodmítne.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /07.03.16
Rychlý nákyp s lučinou

Rychlý nákyp s lučinou

Používám na ně penne nebo kolínka.

Romana Kulichová, Beroun

Všehochuť /25.06.16
Roštěnky na slanině

Roštěnky na slanině

Pro dědečka

Roštěnky na slanině

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /22.04.18
Hovězí pečeně s rajskou

Hovězí pečeně s rajskou

Připravuji ji obvykle na neděli a všichni se na tuto pochoutku vždy moc ...

Všehochuť /16.12.13
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama