Reklama
Grilované krůtí prso
Fotogalerie:

Grilované krůtí prso

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Simona Krásová, Hodonín

Ingredience

  • 1 krůtí prso
  • 1 palice česneku
  • 4 lžíce oleje
  • sůl
  • 1 lžíce drceného barevného pepře
  • špetka tymiánu

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a prošpikujeme jím maso. Prso potřeme olejem, solí, drceným pepřem a tymiánem. Necháme je hodinu odležet, pak zabalíme do alobalu, vložíme na předehřátý gril a zvolna pečeme asi 40 minut.

  2. Rozbalíme alobal a dopečeme na mřížce, až vznikne zlatavá kůrka. Pak maso nakrájíme na tenké plátky. Podáváme se salátem a pečivem.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dančí závitky

Dančí závitky

Zvěřinu u nás máme moc rádi. Nechtěla jsem vařit stále stejná jídla a tak jsem ...
Všehochuť /24.07.12
Husí prsíčka na pomerančích s opečenými bramborami

Husí prsíčka na pomerančích s opečenými bramborami

Křehké libové masíčko nádherně voní a přímo se rozplývá na jazyku.

Lucie...

Všehochuť /21.09.13
Kančí s houbami a paprikou

Kančí s houbami a paprikou

Divočina chutná úplně jinak než třeba hovězí. 

Kristýna Suchánková, Liberec

Všehochuť /22.05.12
Kuřecí játra s rozinkami

Kuřecí játra s rozinkami

Nezvyklá kombinace tě mile překvapí.
Marcela Zmatlíková, Stará Paka
Všehochuť /06.05.11
Vepřová plec v kapustě

Vepřová plec v kapustě

Jestli máte rádi zeleninu a hlavně kapustu, vyzkoušej tento způsob přípravy. Nám moc ...

Všehochuť /17.02.14
Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

Během vaření si stihneš i uklidit.

Marie Klíčová, Prostějov

Všehochuť /10.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu