Reklama
Grilované jehněčí kotlety
Fotogalerie:

Grilované jehněčí kotlety

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky naložení do marinády jsou křehčí.


Jiří Nováček, Plzeň

Ingredience

  • 4 - 8 (podle velikosti, bývají dost malé) jehněčích kotlet
  • podle potřeby olej
  • šťáva z 1 citronu
  • 2 větvičky rozmarýnu
  • 3 stroužky česneku
  • podle potřeby čerstvě mletý pepř a sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme olej, citronovou šťávu, nasekaný rozmarýn, drcený česnek, sůl a pepř. 


  2. Kotletky vložíme do marinády a necháme je odležet, nejlépe přes noc. Poté je ogrilujeme v troubě. 

Pošli recept! 4/2016 (2.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadívaná kuřecí stehýnka s česnekem

Nadívaná kuřecí stehýnka s česnekem

Ten, kdo má rád zeleninu, nebude žádnou další přílohu potřebovat. Petra Doušková ...
Všehochuť /06.03.16
Labužníkovo kolínko

Labužníkovo kolínko

Česnekem nešetři!

Podle receptu Aleny Frenclové z Praha

Všehochuť /18.02.19
Zelí z Vysocka

Zelí z Vysocka

U nás v Krkonoších pěstujeme zelí už od 17. století.
Irena Oláhová, Jablonec nad ...
Všehochuť /01.09.08
Velikonoční nadívané kuřátko

Velikonoční nadívané kuřátko

Naše oblíbené nadívané kuřátko nejen pro velikonoční stůl.

Barbora Gavláková, ...

Všehochuť /24.03.12
Kotlety s jablky

Kotlety s jablky

Kombinace medu, jablek a sójové omáčky na šťavnatém masu udělá doslova zázraky. ...
Všehochuť /12.09.14
Jehněčí žebírka

Jehněčí žebírka

Doporučuji jíst žebírka raději teplá.
Barbora Vávrová, Břestek
Všehochuť /14.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu