Reklama
Grilované jehněčí kotlety
Fotogalerie:

Grilované jehněčí kotlety

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky naložení do marinády jsou křehčí.


Jiří Nováček, Plzeň

Ingredience

  • 4 - 8 (podle velikosti, bývají dost malé) jehněčích kotlet
  • podle potřeby olej
  • šťáva z 1 citronu
  • 2 větvičky rozmarýnu
  • 3 stroužky česneku
  • podle potřeby čerstvě mletý pepř a sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme olej, citronovou šťávu, nasekaný rozmarýn, drcený česnek, sůl a pepř. 


  2. Kotletky vložíme do marinády a necháme je odležet, nejlépe přes noc. Poté je ogrilujeme v troubě. 

Pošli recept! 4/2016 (2.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jarní kuřecí kapsa

Jarní kuřecí kapsa

Recept na vynikající sváteční oběd. Jan Strouhal, Brno
Všehochuť /08.04.13
Králík pečený se sýrem a šlehačkou

Králík pečený se sýrem a šlehačkou

Hodí se k němu  krokety či hranolky.

Lenka Bukáčková, Žďár nad ...

Všehochuť /16.12.15
Pikantní květáková polévka

Pikantní květáková polévka

Podle receptu

Magdy Sedláčkové z Brna

Všehochuť /28.10.18
Máslová treska s vinnou pěnou

Máslová treska s vinnou pěnou

Právě delikátní pěna udělá z tohoto jednoduchého pokrmu sváteční pochoutku.

...

Všehochuť /28.11.15
Grilované česnekové kotlety

Grilované česnekové kotlety

Při grilování stále experimentuji s kořením.

Veronika Poláčková, Mýto

Všehochuť /16.10.12
Pečené uzené s lepenicí

Pečené uzené s lepenicí

Mám dvě dcery, které neustále hlídají, co jí, z čeho se to skládá, kolik to má ...
Všehochuť /15.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama