Reklama
Gin Sling
Fotogalerie:

Gin Sling

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky třešňovému likéru je příjemně nasládlý.

Kateřina Hadrabová, Ostrava

Ingredience

  • 40 ml třešňového likéru
  • 40 ml ginu
  • 20 ml citronové šťávy
  • podle potřeby sodovka
  • 1 citron
  • na ozdobu snítka čerstvé máty

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do vysoké sklenice vložíme led, nalijeme třešňový likér, gin a citronovou šťávu.

  2. Doplníme sodovkou, ozdobíme citronem a mátou.

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí roláda bez rolování

Kuřecí roláda bez rolování

Vypadá efektně, chutná skvěle. Vlaďka Miláčková, Praha
Všehochuť /14.12.09
Krůtí roládky s vejci

Krůtí roládky s vejci

Nádivku můžeš přibarvit trochou karí.

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /09.04.14
Podzimní klasika

Podzimní klasika

Bramboráky miluju, nejen na podzim.
Bohumil Hynek,Praha
Všehochuť /20.08.08
Kuřecí stehna v cibulovém hnízdě

Kuřecí stehna v cibulovém hnízdě

Je možné přidat v poslední fázi oloupané a na kostky pokrájené brambory ke ...

Všehochuť /22.02.15
Polévka z vepřového kolena

Polévka z vepřového kolena

Když dělám koleno, vývar nevylévám.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Všehochuť /29.05.14
Krůtí plátky s omáčkou

Krůtí plátky s omáčkou

Myslím si, že krůtí maso je naprostou jedničkou. Používám ho na grilování, pečení i...
Všehochuť /22.09.09
 

Nejnovější

Kolena s křenem

Kolena s křenem

Podle receptu Radka Košťála z Ústí nad Labem
Škola vaření /27.02.20
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /27.02.20
Pečínka z alobalu

Pečínka z alobalu

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /27.02.20
Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama