Reklama
Reklama
Gin Sling
Fotogalerie:

Gin Sling

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky třešňovému likéru je příjemně nasládlý.

Kateřina Hadrabová, Ostrava

Ingredience

  • 40 ml třešňového likéru
  • 40 ml ginu
  • 20 ml citronové šťávy
  • podle potřeby sodovka
  • 1 citron
  • na ozdobu snítka čerstvé máty

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do vysoké sklenice vložíme led, nalijeme třešňový likér, gin a citronovou šťávu.

  2. Doplníme sodovkou, ozdobíme citronem a mátou.

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Překvapení v alobalu

Překvapení v alobalu

Brambory nasáknou vůni masa a koření.  Nikola Černá, Vejprnice 
Všehochuť /24.02.12
Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fazolemi

Naším velmi oblíbeným poledním jídlem se stalo vepřové s fazolemi. Recept vznikl ...

Všehochuť /16.10.12
Hovězí maso na fazolkách

Hovězí maso na fazolkách

Recept máme od kamarádky z Řecka.
Monika Puškárová, Frýdek-Místek
Všehochuť /26.10.11
Masové nudličky na pikantním boku

Masové nudličky na pikantním boku

Vařím je často pro manžela.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Všehochuť /30.04.13
Pangas na víně

Pangas na víně

Úžasná kombinace chutí.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
Všehochuť /19.07.12
Zapečené řízky s cibulí

Zapečené řízky s cibulí

Výhodné je, že si řízky připravíš dopředu.
Dagmar Prokopová, Pelhřimov
Všehochuť /24.05.11
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama