Reklama
Filet z lososa s omáčkou
Fotogalerie:

Filet z lososa s omáčkou

Hana Kupková

Ostrava

Mezi rybami nemá losos konkurenci.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • trocha oleje
  • 500 g filé z lososa
  • 2-3 lžičky koření na ryby
  • sůl podle chuti
  • 1-2 tavené sýry
  • 1/2 hrnku mléko
  • 500 g uvařené brambory
  • 1 mladá cibulka s natí
  • 1-2 lžičky drcená mořská řasa Nori
  • 2 plátky citron

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme z obou stran okořeněného lososa, mírně podlijeme vodou a podusíme. Vyndáme rybu a servírujeme na talíře.

  2. Do výpeku přidáme sýr, trochu koření na ryby, špetku soli, dolijeme mlékem a na mírném ohni rozmícháme dohladka. K rybě přidáme brambory, zalijeme omáčkou a ozdobíme cibulkou, citronem a mořskou řasou.

Pošli recept! 1/2014 (2.12.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krkovička podle Karla

Krkovička podle Karla

Když nevíme, co vařit, je krkovička první volba. Karel Zajíc, Slatiňany
Všehochuť /19.09.16
Kančí gulášek

Kančí gulášek

Pro milovníky zvěřiny.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Všehochuť /27.11.12
Závitky ze stehýnek s nádivkou

Závitky ze stehýnek s nádivkou

Hodí se jako výborný nedělní oběd.

Magda Lacková, Domažličky

Všehochuť /23.09.13
Domácí závitky

Domácí závitky

Večeře podle mých představ.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Všehochuť /31.08.17
Kuře a la jehně

Kuře a la jehně

Recept se ti bude hodit pokaždé, když nebudeš mít po ruce jehněčí maso. Chutná ...
Všehochuť /24.11.08
Pošumavská bažantí pečínka

Pošumavská bažantí pečínka

Ve vaření u nás vedou prarodiče. Při každé návštěvě u nich jsou hody. Tato ...

Všehochuť /09.11.17
 

Nejnovější

Kolena s křenem

Kolena s křenem

Podle receptu Radka Košťála z Ústí nad Labem
Škola vaření /27.02.20
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /27.02.20
Pečínka z alobalu

Pečínka z alobalu

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /27.02.20
Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama