Reklama
Fazolové bochánky
Fotogalerie:

Fazolové bochánky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pozor, fazole z plechovky jsou často dost slané.

Lída Guk, Pelhřimov

Ingredience

  • 300 g vařených fazolí (můžou být i z plechovky)
  • 200 g mletého vepřového masa
  • 4 vejce
  • 1 hrst nasekaných bylinek (tymián, majoránka, petržel)
  • 200 g strouhanky
  • 1 stroužek česneku
  • podle potřeby sůl a pepř
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole rozmixujeme, přidáme k nim maso, 2 vejce, najemno nasekané bylinky, prolisovaný česnek a podle chuti sůl s pepřem. Směs zahustíme strouhankou a řádně propracujeme.

  2. Z hmoty vytvarujeme karbanátky, které obalíme v trojobale a na oleji osmažíme dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.

Pošli recept! - Speciál - Vaříme expres (19.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Řízečky na víně

Řízečky na víně

Víno je tou pověstnou důležitou tečkou. Eliška Chvalová, Praha
Všehochuť /19.07.15
Řízky naruby

Řízky naruby

Neznám nikoho, kdo by si na nich nesmlsnul.

Jitka Skálová, Jablonec nad Nisou

Všehochuť /09.02.16
Stehýnka s koprovou omáčkou

Stehýnka s koprovou omáčkou

Moje tchyně pochází z Rumunska. Nejdřív mi vadilo, že do všech jídel přidává ...
Všehochuť /11.09.14
Daňčí guláš

Daňčí guláš

Podávej s bramborovým knedlíkem.

Jaroslava Pourová, Praha

Všehochuť /16.07.14
Hovězí s brokolicovou omáčkou

Hovězí s brokolicovou omáčkou

Servírujeme s vařenými bramborami.

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /23.03.13
Kuře à la Irča na kapiích a jablkách

Kuře à la Irča na kapiích a jablkách

Recept mám od své kamarádky, je skvělý.

Miroslav Černý, Kladno

Všehochuť /30.06.15
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama