Reklama
Falešná slepičí polévka
Fotogalerie:

Falešná slepičí polévka

Jana Drahošová

Sokolov
Od té pravé ji opravdu nerozeznáš.
Jana Drahošová, Sokolov

Ingredience

  • Polévka
  • 500 g kuřecí droby
  • 2 mrkev
  • 1 petržel
  • 1/4 celer
  • 1 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 list kapusta
  • 1 bujón slepičí
  • Zavářka
  • 1 vejce
  • 2 lžíce mouka hrubá

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Maso opláchneme a dáme vařit do jemně osolené vody. Kořenovou zeleninu oloupeme, nastrouháme a přidáme k masu. Pak přisypeme nakrájenou cibuli, rajče, kapustu a kostku slepičího bujonu.
  2. Vaříme zhruba hodinu, poté vyjmeme kuřecí díly a přidáme zavářku umíchanou z vejce a mouky.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí nudličky se slunečnicovým semínkem na zeleninové rýži

Kuřecí nudličky se slunečnicovým semínkem na zeleninové rýži

Slunečnicová semínka dodají pokrmu příjemné aroma a fantastický chuťový rozměr. ...
Všehochuť /23.08.14
Moravské zelí

Moravské zelí

S pečeným masem chutná božsky.
Martin Csejtey, Netolice
Všehochuť /18.02.10
Nádivka s rukolou a pečeným masem

Nádivka s rukolou a pečeným masem

Můžeš do ní přidat také nasekanou petrželku.

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /19.03.16
Telecí hrudí na víně

Telecí hrudí na víně

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /11.03.18
Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévka, která nejen chutná, ale i zasytí.
Markéta Jelínková, Rumburk
Všehochuť /29.09.08
Zahradnický guláš

Zahradnický guláš

Guláš z vepřové plece doplňuje větší množství různé zeleniny.

Pavel Štrougal, ...

Všehochuť /25.10.14
 

Nejnovější

Kolena s křenem

Kolena s křenem

Podle receptu Radka Košťála z Ústí nad Labem
Škola vaření /27.02.20
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /27.02.20
Pečínka z alobalu

Pečínka z alobalu

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /27.02.20
Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama