Dýni máme rádi, je to rychlý a lehký oběd.
Anna Šušláková, Most
Ingredience
- 500 g kuřecí stehenní řízky
- 2 lžíce olivový olej
- 4 stroužky česnek
- 1 chilli paprička
- 1/2 dýně hokaido
- 4 jarní cibulky
- kousek pórku
- 3 stonky řapíkatý celer
- trocha soli
- 1 koření Zlaté kuře
- 1 gelový kuřecí bujon
- 500 ml horká voda
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Maso osolíme, oko-ře-níme a necháme uležet v chladu. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozmačkaný česnek a nakrájenou chilli papričku.
-
Maso zprudka opečeme, přidáme nasekanou zeleninu, sůl, koření, bujon, vodu a dusíme doměkka. Můžeme zahustit instantní jíškou.