Reklama
Dušené kuřecí s dýní
Fotogalerie:

Dušené kuřecí s dýní

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dýni máme rádi, je to rychlý a lehký oběd.

Anna Šušláková, Most

Ingredience

  • 500 g kuřecí stehenní řízky
  • 2 lžíce olivový olej
  • 4 stroužky česnek
  • 1 chilli paprička
  • 1/2 dýně hokaido
  • 4 jarní cibulky
  • kousek pórku
  • 3 stonky řapíkatý celer
  • trocha soli
  • 1 koření Zlaté kuře
  • 1 gelový kuřecí bujon
  • 500 ml horká voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, oko-ře-níme a necháme uležet v chladu. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozmačkaný česnek a nakrájenou chilli papričku. 

  2. Maso zprudka opečeme, přidáme nasekanou zeleninu, sůl, koření, bujon, vodu a dusíme doměkka. Můžeme zahustit instantní jíškou.

Pošli recept! 10/2014 (19.8.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřový grill-burger

Vepřový grill-burger

Fast food ti už nikdy nebude chutnat. Otto Plášek, Brno
Všehochuť /28.09.15
Opilé hovězí plátky

Opilé hovězí plátky

Máte rádi červené víno? Zkuste ho i jako ingredienci při přípravě oběda.

Jana ...

Všehochuť /03.06.12
Tortillové balíčky

Tortillové balíčky

Můžeš je i zapéct v troubě nebo mikrovlnce.

Jana Malá, Pelhřimov

Všehochuť /26.02.14
Kuřecí plátek s bramborovými pusinkami

Kuřecí plátek s bramborovými pusinkami

Chutný oběd i večeře nejen pro návštěvu.

Irena Procházková, Bystřice nad ...

Všehochuť /05.12.12
Kapří hranolky s citronovou majonézou

Kapří hranolky s citronovou majonézou

Ryby u nás jíme často – a vždy je to svátek.

Alena Roubalová, Třeboň

Všehochuť /30.10.13
Pečená treska s lilkem

Pečená treska s lilkem

Podáváme s čerstvým pečivem.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /21.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu