Reklama
Balíčky z rýžového papíru
Fotogalerie:

Balíčky z rýžového papíru

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dají se plnit pouze zeleninou.

Monika Jeřábková, Chomutov

Ingredience

  • 10 plátků rýžového papíru
  • 2 kuřecí prsa
  • 1 menší cibule
  • 1 žlutá paprika
  • 1 červená paprika
  • 3 lžíce sterilované kukuřice
  • 3 lžíce nasekaného koriandru
  • podle potřeby sůl a pepř
  • špetka chilli
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme čistou látkovou utěrku, kterou rovnoměrně navlhčíme. Na ni klademe postupně plátky rýžového papíru. Každý potřeme vlažnou vodou a necháme zvláčnět.

  2. Na oleji osmahneme pokrájené kuřecí maso a nasekanou cibuli. Přidáme nakrájené papriky a kukuřici, nakonec vmícháme koriandr, sůl, pepř a chilli. Na každý rýžový papír naneseme asi 2 lžíce směsi. Pomocí utěrky rýžový papír zavineme a po stranách přehneme. Zprudka osmažíme a ihned podáváme. 

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krkovička ve varném sáčku

Krkovička ve varném sáčku

Přidat můžeš i další zeleninu podle vlastní chuti. Svetlana Kravchenko, Ostrava
Všehochuť /29.07.15
Worcesterská marináda

Worcesterská marináda

Díky ní výborně ochutíš jakékoliv masíčko.
Jana Remková, Orlová-Lutyně
Všehochuť /15.12.10
Kotlety plněné hermelínem

Kotlety plněné hermelínem

Kombinace masa, šunky, sýra a pečené cibule prostě nemá chybu.

Vlastimil Jelínek, ...

Všehochuť /15.02.13
Králík nadivoko

Králík nadivoko

Troufám si říct, že je to opravdu sváteční a přitom snadné jídlo.
Jana ...
Všehochuť /29.12.10
Prsíčka s cibulovým zelím

Prsíčka s cibulovým zelím

Cibule v této úpravě nemá chybu.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /11.07.15
Cheesecake se šnečky

Cheesecake se šnečky

Koláč dozdob sezonním ovocem podle chuti.

Lenka Bendová, Olomouc

Všehochuť /26.08.16
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama