Reklama
Reklama

Další články:

 
Brambory s parmskou šunkou

Brambory s parmskou šunkou

S parmskou šunkou nemůže být žádné jídlo špatné. To je pochoutka, na kterou nedám dopustit. Vladimír Hruška, Jičín
 
Králičí špíz se šťouchanými bramborami

Králičí špíz se šťouchanými bramborami

Špízy můžeme oživit žampiony, cherry rajčátky, kousky manga nebo ananasu. Šárka Křivánková, Vysoký Chlumec
 
Salát s tofu a vejcem

Salát s tofu a vejcem

Svačiny do školy si chystám sama, nesmí chybět čerstvá zelenina. Ema Smolíková, Praha
 
Kuřecí směs s fazolkami

Kuřecí směs s fazolkami

Jednoduché a velice dobré. Pavlína Vlková, Kryry
 
Panenka plněná šunkovou nádivkou

Panenka plněná šunkovou nádivkou

Skvělý tip na sváteční rodinný oběd. Renata Dobrovolná, Brno
 
Kančí krk na jalovci

Kančí krk na jalovci

Divočina nikdy nezklame. Otto Plášek, Brno
 
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Výborné i jako svačinka Podle receptu Yvony Sedláčkové z Písku
 
Grilované krůtí prso

Grilované krůtí prso

Simona Krásová, Hodonín
 
Maso na fazolkách

Maso na fazolkách

Tohle jídlo chutná snad každému. Renata Stopková, Dolní Dunajovice
 
Kapří hranolky s citronovou majonézou

Kapří hranolky s citronovou majonézou

Ryby u nás jíme často – a vždy je to svátek. Alena Roubalová, Třeboň
 
Smažený chřest se šunkou a uzeným sýrem

Smažený chřest se šunkou a uzeným sýrem

Alena Štrougalová, Neštěmice
 
Zapečené kuře s bramborem

Zapečené kuře s bramborem

Blanka Háhnová, Vsetín
 
Jelení ragú

Jelení ragú

Víno a brusinky dodají pokrmu správný šmak. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
 
Plněné mušličky s brokolicí

Plněné mušličky s brokolicí

Jako náplň do těstovin se samozřejmě dají použít nejrůznější dobroty. Zkus tento recept! Martina Lněničková, Domažlice
 
pravevprodeji02_19

Strana 6 z 110

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama