Reklama

Další články:

Tagliatelle s marinovanými vepřovými plátky a fazolkami

Tagliatelle s marinovanými vepřovými plátky a fazolkami

Výborné těstoviny s křehkým a chuťově výrazným masem. Pokud máte rádi pálivé, můžete do marinády přidat i chilli papričku. Petra Eliášková, Praha
 
Losos s pistáciemi

Losos s pistáciemi

Neobvyklá kombinace oříšků a ryby možná někoho zarazí, ale má své kouzlo. Lenka Turoňová, Brno
 
Plněná sekaná pečeně

Plněná sekaná pečeně

Náplň tvoří samé dobroty a navíc ji nemusím nijak pracně svazovat – díky fólii drží perfektně. Kristýna Svoradová, Brno
 
Sváteční řízek v mandlové krustě

Sváteční řízek v mandlové krustě

Obalovaný řízek pokládám za jedno z nejlepších jídel. Variací se nabízí několik, tuhle mám moc rád. Vratislav Schwartz, Liberec
 
Kapr na medu

Kapr na medu

Takto připravená ryba je skutečně výborná. Jana Remková, Orlová
 
Plněná kapsa

Plněná kapsa

Pro mlsné jazýčky Podle receptu Markéty Forenzové z Lednice
 
Smažený „španělák“

Smažený „španělák“

Je to zase trochu něco jiného než obvykle. Iveta Bílková, Kroměříž
 
Kuře z jednoho pekáče

Kuře z jednoho pekáče

Hynek Lenčéš, Chomutov
 
Sváteční krůta s nádivkou

Sváteční krůta s nádivkou

Do nádivky můžeme přidat sušené ovoce. Barbora Novotná, Slaný
 
Pečený králík na houbách

Pečený králík na houbách

Na téhle úpravě jsme si moc pochutnali. Anna Šušláková, Most
 
Krkovička podle Karla

Krkovička podle Karla

Když nevíme, co vařit, je krkovička první volba. Karel Zajíc, Slatiňany
 
Kuřecí prsa v těstíčku

Kuřecí prsa v těstíčku

Kuřecí maso se dá upravit mnoha způsoby. Jana Fabíková, Brno
 
Kuřecí dort

Kuřecí dort

Iva Trhoňová, Nesovice
 
Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Podáváme jen se zeleninou a domácí tatarskou omáčkou nebo kečupem. Petra Šiklová, Trutnov
 
Citronové tagliatelle

Citronové tagliatelle

S přípravou těchto jednoduchých těstovin si hravě poradí i začátečník. Kamila Fleischmannová, Prachatice
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 113

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama