Reklama

Další články:

Kuře na zelí a citronovém pivu

Kuře na zelí a citronovém pivu

Právě tohle pivo dodá masu výbornou chuť. Lenka Pštrossová, Praha
 
 
Hovězí mozaika

Hovězí mozaika

Podáváme s knedlíkem nebo s rýží. Zdenka Slípková,  Přerov
 
Plátky s pepřovo-dijonskou kaší

Plátky s pepřovo-dijonskou kaší

Iveta Bílková, Kroměříž
 
Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli

Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli

Oceníš dokonalou chuť Robert Nerad
 
Kuřecí roláda s bylinkami a omeletou

Kuřecí roláda s bylinkami a omeletou

Roláda nezklame, vypadá nádherně a chutná božsky. Otto Plášek, Brno
 
Řízky v medové marinádě

Řízky v medové marinádě

Čerstvý rozmarýn se dá v průběhu celého roku koupit např. v Albertu. Katka Miláčková, Praha
 
Tagliatelle s marinovanými vepřovými plátky a fazolkami

Tagliatelle s marinovanými vepřovými plátky a fazolkami

Výborné těstoviny s křehkým a chuťově výrazným masem. Pokud máte rádi pálivé, můžete do marinády přidat i chilli papričku. Petra Eliášková, Praha
 
Domácí paštika

Domácí paštika

Eliška Jeníková, Černošice
 
Jehněčí s česnekem, rozmarýnem a jalovcem

Jehněčí s česnekem, rozmarýnem a jalovcem

Podle receptu Radky Sváčkové z Vysokého Mýta
 
Losos s pistáciemi

Losos s pistáciemi

Neobvyklá kombinace oříšků a ryby možná někoho zarazí, ale má své kouzlo. Lenka Turoňová, Brno
 
Plněná sekaná pečeně

Plněná sekaná pečeně

Náplň tvoří samé dobroty a navíc ji nemusím nijak pracně svazovat – díky fólii drží perfektně. Kristýna Svoradová, Brno
 
Sváteční řízek v mandlové krustě

Sváteční řízek v mandlové krustě

Obalovaný řízek pokládám za jedno z nejlepších jídel. Variací se nabízí několik, tuhle mám moc rád. Vratislav Schwartz, Liberec
 
Kapr na medu

Kapr na medu

Takto připravená ryba je skutečně výborná. Jana Remková, Orlová
 
Plněná kapsa

Plněná kapsa

Pro mlsné jazýčky Podle receptu Markéty Forenzové z Lednice
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 115

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu