Reklama

Další články:

Sekaná s fenyklem

Sekaná s fenyklem

Maso nejen nádherně voní, ale i chutná. Marie Ospalíková, Kroměříž
 
Hovězí pečeně s rajskou

Hovězí pečeně s rajskou

Připravuji ji obvykle na neděli a všichni se na tuto pochoutku vždy moc těší. Diana Vlasáková, Příbram
 
Štika na smetanové omáčce

Štika na smetanové omáčce

Štiku podávej vždy s omáčkou, je suchá. Martina Lednická, Vodňany
 
Medové kotlety na grilu

Medové kotlety na grilu

Med používám při vaření často a tak nesmí chybět ani při grilování. Veronika Poláčková, Mýto
 
Pečínka z alobalu

Pečínka z alobalu

Martina Antalová, Odolena Voda
 
Vepřový plátek na cibulce s kroupovým salátkem

Vepřový plátek na cibulce s kroupovým salátkem

Salát můžeme obohatit podle libosti.
 
Plněná vejce

Plněná vejce

Podle receptu Sáry Charvátové z Kralovic
 
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno
 
Listové košíčky plněné žampiony

Listové košíčky plněné žampiony

Někdy košíčky plním také masovou náplní. Zuzana Lišková, Nymburk
 
Králík s brokolicí

Králík s brokolicí

Brokolice je vynikající přílohou. Ladislava Horáková, Jihlava
 
Ragú z hovězích líček

Ragú z hovězích líček

Podle receptu Anety Kočí z Tábora
 
Kuřecí roládky

Kuřecí roládky

Alena Štrougalová, Neštěmice
 
Kuřecí nugety s pikantní  krustou

Kuřecí nugety s pikantní krustou

Je to jídlo lehké jako dech. Když se ti podaří sehnat domácí kuřátko třeba na farmářských trzích, bude oběd dokonalý. Dagmar Bártová, Mělník
 
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli Podle receptu Diany Matouškové z Kladna
 
Vepřová pečeně s houbovými knedlíky

Vepřová pečeně s houbovými knedlíky

Právě kvůli knedlíkům se každý rok tak těším na houbovou sezonu. Z čerstvých hub jsou totiž nejlepší. Klára Stejskalová, Zlín
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 115

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu