Reklama

Další články:

Perkelt s paprikou

Perkelt s paprikou

Hovězí maso je u nás hitovka. Vepřové je moc tučné a kuřecí zase suché. Linda Krupičková, Břeclav
 
Bylinková krůtí roláda

Bylinková krůtí roláda

Vynikající je i s rýží. Dá se jíst i zastudena. Lucie Pertáková, Chrudim
 
Lasagne s čerstvým špenátem

Lasagne s čerstvým špenátem

S bešamelem jsou nádherně vláčné. Judita Novotná, Prostějov
 
Kachna s jablky

Kachna s jablky

Nejlepší je s hranolky nebo s kaší. Dana Dostálová, Pavlov
 
Moravská kapsička

Moravská kapsička

Posílám skvělý tip na nedělní oběd. Eva Přecechtělová, Chropyně
 
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Výborná minutka z kýty... Lucie Strakošová, Trnávka
 
Pomalu pečené kuřecí stehýnko

Pomalu pečené kuřecí stehýnko

Jemné, křehké a velmi chutné kuře. Jednoduchou přípravou si získá každého. Martina Škardová, Chlumec nad Cidlinou
 
Velikonoční koláč s celými vejci

Velikonoční koláč s celými vejci

Co s vajíčky z koledy? Tady je něco pro inspiraci. Barbora Benešová, Znojmo
 
Vepřová pečínka na tymiánu

Vepřová pečínka na tymiánu

Brambory krásně nasáknou lahodnou šťávou vypečenou z masa. Hana Kostelková, Ostrava
 
Šišky s houbovou omáčkou

Šišky s houbovou omáčkou

Podle receptu  Hedviky Landovské z Mnichova Hradiště
 
Jehněčí kotletky

Jehněčí kotletky

Markéta Husová, Svitavy
 
Zelný hrnec s hovězím masem

Zelný hrnec s hovězím masem

Počítej s tím, že kližka vyžaduje delší dobu přípravy.  Kateřina Nová, Havířov
 
Jehněčí na zelenině

Jehněčí na zelenině

Kdo nemá rád jehněčí, nahradí je vepřovým. Jaroslava Pešková, Rankov
 
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště
 
Vepřové karé s noky a žampionovou omáčkou

Vepřové karé s noky a žampionovou omáčkou

Abychom ušetřili čas přípravy, upečeme brambory už den předem. Nemusíme čekat, až vychladnou. Iva Císařová, Hradec Králové
 
pravevprodeji04_19

Strana 4 z 115

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu