Reklama

Další články:

Hovězí na myslivecký způsob

Hovězí na myslivecký způsob

Vůbec nejlepší přílohou je karlovarský knedlík. Lucie Strakošová, Trnávka
 
Steaky s houbovou omáčkou na víně

Steaky s houbovou omáčkou na víně

LUXUSNÍ ZÁŽITEK Dobře připravený steak nepotřebuje komplikovaný doprovod. Lahodná houbová omáčka jenom podtrhne jeho vynikající chuť. Robert Nerad šéfkuchař 500 restaurant a Green...
 
Vepřový bok se zadělávanou kapustou

Vepřový bok se zadělávanou kapustou

Klasika, která dodá energii.  Jitka Augustová, Olomouc 
 
Dušené hovězí na švestkách

Dušené hovězí na švestkách

Recept na toto báječné jídlo, které se u nás dědí z generace na generaci. Nejlepší jsou švestky, které nejsou zbytečně moc vysušené. Eva Sládková, Strakonice
 
Labužníkovo kolínko

Labužníkovo kolínko

Česnekem nešetři! Podle receptu Aleny Frenclové z Praha
 
Česnečka s roládkami

Česnečka s roládkami

Lída Holubová, Pelhřimov
 
Králík na slanině

Králík na slanině

Už při pečení nádherně voní, a ta chuť! Petra Nedělová, Železnice
 
Pomalu pečená selečí kýta

Pomalu pečená selečí kýta

Helena Strončíková, Vsetín
 
Grilované stehno s řapíkatým celerem

Grilované stehno s řapíkatým celerem

Koření se solí důkladně vetři do masa, aby při grilování nesteklo s olejem. Petr Červenka, Třebíč
 
Nutrie na smetaně

Nutrie na smetaně

Vydatná klasika Nutrie na smetaně
 
Roláda s nádivkou z hub a medvědího česneku

Roláda s nádivkou z hub a medvědího česneku

Lehké a levné Tomáš Mika, Brno
 
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov
 
Cherry plecko

Cherry plecko

Vepřová plec v cherry marinádě pečená na dřevěném uhlí. Leoš Vyskočil, Plzeň
 
Kyselka se zelím a vejci

Kyselka se zelím a vejci

Eva Skoumalová, Lipník
 
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 114

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama