Reklama

Další články:

Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec
 
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová
 
Hovězí chilli s fazolemi

Hovězí chilli s fazolemi

Podle receptu Niny Dostálové z Prahy
 
Luciferské roštěnky

Luciferské roštěnky

Pikantní křehké masíčko si získá každý jazýček. Zdeňka Vítová, Liberec
 
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha
 
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha
 
Telecí hrudí na víně

Telecí hrudí na víně

Božena Kolářová, Pouště
 
Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Jako přílohu podávám několik druhů pečiva v menších porcích. Petra Hlavsová, Hlinsko
 
Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Hostina jako na zámku Podle receptu Martiny Molokové z Kladna
 
Stehna s nádivkou

Stehna s nádivkou

Tomáš Čížek, Stebno
 
Masová roláda

Masová roláda

Jestli chceš opravdu zajímavý oběd, udělej jako přílohu kaši z batátů. Eliška Nováková, Opava
 
Pikantní ryzce

Pikantní ryzce

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
 
Králík na liškách

Králík na liškách

Lišky mají mírně kořeněnou chuť. Petra Nováková, Pohoří
 
Petrovická roláda se sýrem

Petrovická roláda se sýrem

Roládu při pečení poléváme výpekem. Martina Žejdlíková, Teplice
 
Citronový losos a salát

Citronový losos a salát

Losos má velmi zdravé maso, posiluje srdce. Zuzana Blažková, Rakovník
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 113

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama