Reklama
Reklama

Další články:

Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Hostina jako na zámku Podle receptu Martiny Molokové z Kladna
 
Stehna s nádivkou

Stehna s nádivkou

Tomáš Čížek, Stebno
 
Masová roláda

Masová roláda

Jestli chceš opravdu zajímavý oběd, udělej jako přílohu kaši z batátů. Eliška Nováková, Opava
 
Pikantní ryzce

Pikantní ryzce

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
 
Králík na liškách

Králík na liškách

Lišky mají mírně kořeněnou chuť. Petra Nováková, Pohoří
 
Petrovická roláda se sýrem

Petrovická roláda se sýrem

Roládu při pečení poléváme výpekem. Martina Žejdlíková, Teplice
 
Citronový losos a salát

Citronový losos a salát

Losos má velmi zdravé maso, posiluje srdce. Zuzana Blažková, Rakovník
 
Vepřová panenka ve slanině se švestkovou omáčkou

Vepřová panenka ve slanině se švestkovou omáčkou

Do 1 hodiny Lucie Houžvičková, Praha
 
Kachna na medu

Kachna na medu

Oblíbený oběd na Boží hod vánoční v mnoha rodinách představuje dozlatova upečená kachna. Inspiruj se receptem šéfkuchaře Roberta Nerada.
 
Králík na brusinkách

Králík na brusinkách

Podávej k němu halušky nebo noky. Martina Dostálková, Srch
 
Ovocná bowle

Ovocná bowle

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
 
Vepřové plátky na zeleném pepři

Vepřové plátky na zeleném pepři

Zelený pepř kupuji zavařený ve slaném nálevu v menší sklenici. Není problém ho sehnat. Jana Neprašová, Chrudim
 
Roštěnka se zeleninovou rýží

Roštěnka se zeleninovou rýží

Alena Štrougalová, Neštěmice
 
Králičí játra po chalupářsku

Králičí játra po chalupářsku

Minutka pro všechny milovníky jater. Otto Plášek, Brno
 
Panenka ve slanině se šalvějí

Panenka ve slanině se šalvějí

Šalvěj nejen krásně voní, ale pomáhá při trávení. Jestli máš problém se žlučníkem, mohu doporučit. Eva Kačírková, Jablonec nad Nisou
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 112

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama