Reklama
Reklama

Další články:

Hovězí roštěná s chřestovou nádivkou

Hovězí roštěná s chřestovou nádivkou

Vyzkoušej tuto skvělou lahůdku – v chřestové sezoně si ji nikdy neodpustím. Lucie Haklová, Příbram
 
Broskvový dort na sušence

Broskvový dort na sušence

Věra Kaštánková, Stará Boleslav
 
Roastbeef

Roastbeef

S čerstvým pečivem a pikantní omáčkou je  doslova božský. Pavel Horáček, Olomouc
 
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
 
Pikantní květáková polévka

Pikantní květáková polévka

Podle receptu Magdy Sedláčkové z Brna
 
Knedlíky z polenty

Knedlíky z polenty

Hana Záběšáková, Praha
 
Labužnické řízečky

Labužnické řízečky

Slavnostní Evžen Syrotka, Praha
 
Domácí závitky

Domácí závitky

Večeře podle mých představ. Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
 
Hovězí na myslivecký způsob

Hovězí na myslivecký způsob

Vůbec nejlepší přílohou je karlovarský knedlík. Lucie Strakošová, Trnávka
 
Steaky s houbovou omáčkou na víně

Steaky s houbovou omáčkou na víně

LUXUSNÍ ZÁŽITEK Dobře připravený steak nepotřebuje komplikovaný doprovod. Lahodná houbová omáčka jenom podtrhne jeho vynikající chuť. Robert Nerad šéfkuchař 500 restaurant a Green...
 
Vepřový bok se zadělávanou kapustou

Vepřový bok se zadělávanou kapustou

Klasika, která dodá energii.  Jitka Augustová, Olomouc 
 
Dušené hovězí na švestkách

Dušené hovězí na švestkách

Recept na toto báječné jídlo, které se u nás dědí z generace na generaci. Nejlepší jsou švestky, které nejsou zbytečně moc vysušené. Eva Sládková, Strakonice
 
Labužníkovo kolínko

Labužníkovo kolínko

Česnekem nešetři! Podle receptu Aleny Frenclové z Praha
 
Česnečka s roládkami

Česnečka s roládkami

Lída Holubová, Pelhřimov
 
Králík na slanině

Králík na slanině

Už při pečení nádherně voní, a ta chuť! Petra Nedělová, Železnice
 
pravevprodeji04_19

Strana 9 z 112

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama