Reklama

Další články:

Bažant na pepři s houbami

Bažant na pepři s houbami

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
 
Podkrkonošský hubník

Podkrkonošský hubník

Podle receptu Blanky Bělousové z Prahy
 
Luxusní kachní paštika s pomerančovou marmeládou

Luxusní kachní paštika s pomerančovou marmeládou

Pěkně ozdobí každý sváteční stůl. Ivana Černá, Praha
 
Zimní polévka z ryb a kukuřice

Zimní polévka z ryb a kukuřice

Je opravdu výborná, uvidíš, jak tě zahřeje. Radana Spilková, Brno
 
Kančí plec na rajčatech

Kančí plec na rajčatech

Květa Kroupová, Praha
 
Hovězí kostky s vejci

Hovězí kostky s vejci

Martina Antalová, Odolena Voda
 
Pikantní ragú ze zajíce

Pikantní ragú ze zajíce

Hana Šátralová, Praha
 
Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Inspirovala jsem se ve své oblíbené restauraci. Kateřina Hanáková, Příbram
 
 
Bažant na zelenině

Bažant na zelenině

Milan Matoušek, Třebíč
 
Česnekové kuře s hráškovým pyré

Česnekové kuře s hráškovým pyré

Podle receptu Ely Vítkové z Olomouce
 
Smetanový králík v zelí

Smetanový králík v zelí

Tento recept je velmi rychlý na přípravu a krásně provoní celou kuchyň. Radka Vacková, Ledeč nad Sázavou
 
Zvěřinová kýta s rýží

Zvěřinová kýta s rýží

Kristyna Dvořáková, Stráž nad Nisou
 
Královská kuřecí roláda

Královská kuřecí roláda

Lucie Zubatá, Vnorovy
 
Daňčí krk na smetaně

Daňčí krk na smetaně

Otto Plášek, Brno
 
pravevprodeji04_19

Strana 9 z 114

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama