Reklama

Další články:

Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Přílohu si zvol podle vlastní chuti. Anna Šušláková, Most
 
Kiwi daiquiri

Kiwi daiquiri

Má nádhernou barvu a skvělou chuť. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
 
Špenátové lívance s brynzou

Špenátové lívance s brynzou

Recept jsme si dovezli z jarních prázdnin ve Vysokých Tatrách. Alžběta Kondlerová, Olomouc
 
Kotlety s kedlubnovým zelím

Kotlety s kedlubnovým zelím

Zelí z kedluben nebo z cuket je lépe stravitelné. Zdena Pazderová, Rakovník
 
Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Měly by být pěkně šťavnaté, a tak bešamelem raději nešetřím. Také sýra dávám hodně. Alena Machalová, Rožnov pod Radhoštěm
 
Králík na houbách

Králík na houbách

Se sušenými lesními houbami je vynikající. Iva Šímová, Čáslavice
 
Koláč bramboráč

Koláč bramboráč

Helena Macháčková, Kladno
 
Pomalu pečená telecí kýta

Pomalu pečená telecí kýta

Je báječně měkká a krásně růžová. Hana Zámečníková, Rumburk
 
Obložené lodičky

Obložené lodičky

Drobné pohoštění i oběd Podle receptu Jany Podpěrové z Ostravy
 
Pečená brambora s lososem

Pečená brambora s lososem

Je to vážně velká dobrota, všem  moc chutnalo, určitě to vyzkoušej také. Ivone Nekvasilová, Děčín 
 
Ořechový dort

Ořechový dort

Podle receptu Lukáše Maršálka z Rakovníku
 
Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta

Jehněčí kýta pečená s česnekem a hořčicí se hodí zejména na velikonoční svátky. Lydie Kameníková, Olomouc 
 
Lovecká hovězí pečeně

Lovecká hovězí pečeně

Naložením maso zkřehne a nasaje vůni. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
 
Plátky na víně s brusinkami

Plátky na víně s brusinkami

Ideální přílohou je bramborová kaše. Zdeňka Polanská, Vsetín
 
Jehněčí na víně

Jehněčí na víně

Jehněčí máme rádi v nejrůznějších úpravách, ale tahle skutečně nemá chybu. Alžběta Hrdinková, Chrudim
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 114

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama