Reklama

Další články:

Kuřecí prsa načerveno

Kuřecí prsa načerveno

Víno a hustá sójová omáčka dodají šmak. Květa Chlumecká, Vysoké Mýto
 
Kostky s ricottou

Kostky s ricottou

Jednotlivé vrstvy necháváme zchladit. To zabere nejvíc času. Alena Mašková, Brno
 
Masové kuličky v omáčce

Masové kuličky v omáčce

Mleté vždy chutná Podle receptu Jaroslavy Nové z Trutnova
 
 
Brambory s parmskou šunkou

Brambory s parmskou šunkou

S parmskou šunkou nemůže být žádné jídlo špatné. To je pochoutka, na kterou nedám dopustit. Vladimír Hruška, Jičín
 
Králičí špíz se šťouchanými bramborami

Králičí špíz se šťouchanými bramborami

Špízy můžeme oživit žampiony, cherry rajčátky, kousky manga nebo ananasu. Šárka Křivánková, Vysoký Chlumec
 
Salát s tofu a vejcem

Salát s tofu a vejcem

Svačiny do školy si chystám sama, nesmí chybět čerstvá zelenina. Ema Smolíková, Praha
 
Kachní prsíčka se špeclemi

Kachní prsíčka se špeclemi

Kachní maso je zdravé Robert Nerad
 
Kuřecí směs s fazolkami

Kuřecí směs s fazolkami

Jednoduché a velice dobré. Pavlína Vlková, Kryry
 
Olivové bochánky

Olivové bochánky

Podle receptu Tomáše Jirků z Prahy
 
Panenka plněná šunkovou nádivkou

Panenka plněná šunkovou nádivkou

Skvělý tip na sváteční rodinný oběd. Renata Dobrovolná, Brno
 
Kančí krk na jalovci

Kančí krk na jalovci

Divočina nikdy nezklame. Otto Plášek, Brno
 
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Výborné i jako svačinka Podle receptu Yvony Sedláčkové z Písku
 
Grilované krůtí prso

Grilované krůtí prso

Simona Krásová, Hodonín
 
Maso na fazolkách

Maso na fazolkách

Tohle jídlo chutná snad každému. Renata Stopková, Dolní Dunajovice
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 114

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama