Reklama

Další články:

Smažený „španělák“

Smažený „španělák“

Je to zase trochu něco jiného než obvykle. Iveta Bílková, Kroměříž
 
Jehněčí na víně

Jehněčí na víně

Podle receptu Gabriely Víškové z Litovle
 
Kuře z jednoho pekáče

Kuře z jednoho pekáče

Hynek Lenčéš, Chomutov
 
Sváteční krůta s nádivkou

Sváteční krůta s nádivkou

Do nádivky můžeme přidat sušené ovoce. Barbora Novotná, Slaný
 
Pečený králík na houbách

Pečený králík na houbách

Na téhle úpravě jsme si moc pochutnali. Anna Šušláková, Most
 
Krkovička podle Karla

Krkovička podle Karla

Když nevíme, co vařit, je krkovička první volba. Karel Zajíc, Slatiňany
 
Kuřecí prsa v těstíčku

Kuřecí prsa v těstíčku

Kuřecí maso se dá upravit mnoha způsoby. Jana Fabíková, Brno
 
Kuřecí dort

Kuřecí dort

Iva Trhoňová, Nesovice
 
Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Podáváme jen se zeleninou a domácí tatarskou omáčkou nebo kečupem. Petra Šiklová, Trutnov
 
Citronové tagliatelle

Citronové tagliatelle

S přípravou těchto jednoduchých těstovin si hravě poradí i začátečník. Kamila Fleischmannová, Prachatice
 
Kuřecí prsa načerveno

Kuřecí prsa načerveno

Víno a hustá sójová omáčka dodají šmak. Květa Chlumecká, Vysoké Mýto
 
Kostky s ricottou

Kostky s ricottou

Jednotlivé vrstvy necháváme zchladit. To zabere nejvíc času. Alena Mašková, Brno
 
Masové kuličky v omáčce

Masové kuličky v omáčce

Mleté vždy chutná Podle receptu Jaroslavy Nové z Trutnova
 
 
Brambory s parmskou šunkou

Brambory s parmskou šunkou

S parmskou šunkou nemůže být žádné jídlo špatné. To je pochoutka, na kterou nedám dopustit. Vladimír Hruška, Jičín
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 115

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu