Reklama
Reklama

Další články:

Čínská srdíčková polévka

Čínská srdíčková polévka

Větší sílu jí dodáš špetkou chilli. Květa Kroupová, Praha
 
Luxusní kachní paštika s pomerančovou marmeládou

Luxusní kachní paštika s pomerančovou marmeládou

Pěkně ozdobí každý sváteční stůl. Ivana Černá, Praha
 
Zimní polévka z ryb a kukuřice

Zimní polévka z ryb a kukuřice

Je opravdu výborná, uvidíš, jak tě zahřeje. Radana Spilková, Brno
 
Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Krůtí špíz v pomerančovo-zázvorové omáčce

Inspirovala jsem se ve své oblíbené restauraci. Kateřina Hanáková, Příbram
 
Smetanový králík v zelí

Smetanový králík v zelí

Tento recept je velmi rychlý na přípravu a krásně provoní celou kuchyň. Radka Vacková, Ledeč nad Sázavou
 
Kuřecí kapsy s povidly

Kuřecí kapsy s povidly

Uvařeno podle receptu Blanky Strnadové z Varnsdorfu
 
Plněný panský měšec

Plněný panský měšec

Věra Kurfiřtová, Ostrava
 
Králík na víně a na česneku

Králík na víně a na česneku

Vypečená dietka Podle receptu Aleny Hrubé z Jirkova
 
Srnčí špízy s jatýrky

Srnčí špízy s jatýrky

Divočinu mám moc rád, a nejenom v guláši. Josef Bartušek, Bítovčice
 
 
Hovězí roštěná s chřestovou nádivkou

Hovězí roštěná s chřestovou nádivkou

Vyzkoušej tuto skvělou lahůdku – v chřestové sezoně si ji nikdy neodpustím. Lucie Haklová, Příbram
 
Broskvový dort na sušence

Broskvový dort na sušence

Věra Kaštánková, Stará Boleslav
 
Roastbeef

Roastbeef

S čerstvým pečivem a pikantní omáčkou je  doslova božský. Pavel Horáček, Olomouc
 
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
 
Pikantní květáková polévka

Pikantní květáková polévka

Podle receptu Magdy Sedláčkové z Brna
 
pravevprodeji02_19

Strana 7 z 110

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama