Reklama

Další články:

Artyčokové rizoto

Artyčokové rizoto

Můžeme použít čerstvé nebo zmražené artyčoky, zmražené jsou rychleji hotové. Kateřina Gajová, Brno
 
Segedýnské kotletky

Segedýnské kotletky

Toto jídlo tě nadchne svojí výbornou chutí a jednoduchou přípravou. Marie Šulová, Měřín
 
Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso na zázvoru

Nejlépe nechat maso uležet v lednici přes noc, bude se pak rozpadat na jazyku. Zdeňka Polanská, Vsetín
 
Formanský guláš

Formanský guláš

Pikantní gulášek z hovězí kližky doplňují zelené fazolky, žampiony a kápie. O zajímavou příchuť se postará sklenice světlého piva. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno ...
 
Kuřecí plátky na pepři

Kuřecí plátky na pepři

Jednoduchý a výborný oběd na neděli. Martina Nečasová, Rosice u Chrasti
 
Kari křídýlka s pečenou zeleninou a červenou rýží

Kari křídýlka s pečenou zeleninou a červenou rýží

Červená rýže je zdravější a i mnohem chutnější. Kristýna Olšáková, Ostravice
 
Masový závin s olivami a sýrem

Masový závin s olivami a sýrem

Závin z vepřového masa s paprikou a olivami obohatí každou rodinnou oslavu. Marcela Pilařová, Chomutov
 
Luxusní špagety

Luxusní špagety

Měla jsem chuď na špagety trochu jinak a tak jsem si zaexperimentovala. Od té doby nedělám jiné. Lenka Doležalová, Hradec Králové
 
Smetanové kuřecí na houbách

Smetanové kuřecí na houbách

Tento recept si oblíbila celá rodina. Je lahodný a má báječnou chuť. Navíc má dostatečný obsah energie na odpoledne. Michaela Bernatová, Velké Meziříčí
 
Svíčková sekaná

Svíčková sekaná

Mleté maso uprostřed s vepřovou panenkou. Pavlína Skýbová, Orlová Lutyně
 
Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Kuřecí čtvrtky (případně stehna) pečená s pomeranči a červenou cibulí. Vendula Tunková, Škrdlovice
 
Zelné karbanátky s vepřovou krkovičkou

Zelné karbanátky s vepřovou krkovičkou

Zelné karbanátky jsou skvělé samy o sobě, podávat je můžete i k masu. Šárka Medáčková, Děčín
 
Králík na cucky

Králík na cucky

Bleskový oběd na neděli i všední den. Magda Hrabálková, Hradec Králové
 
Svařáček

Svařáček

Zahřeje i krásně provoní byt. Helena Svobodová, Poděbrady
 
Francouzský králík v anglickém kabátku

Francouzský králík v anglickém kabátku

Tento recept jsem získala od tchýně a upravila jsem si ho podle vlastní chuti. Je možné jej použít i na kuře. Markéta Nováková, Nová Včelnice
 
pravevprodeji04_19

Strana 112 z 115

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu