Reklama
Reklama

Další články:

Pečené kuře v pomerančové marinádě a bombajské brambory

Pečené kuře v pomerančové marinádě a bombajské brambory

Zajímavá chuťová kombinace pro nedělní tabuli. Libor Šácha, Hroznová Lhota
 
Kuřecí kostky s broskví podlité vínem

Kuřecí kostky s broskví podlité vínem

Víno maso krásně provoní. Adéla Šmejkalová, Kutná Hora
 
Kuřecí prsa prošpikovaná česnekem a anglickou slaninou

Kuřecí prsa prošpikovaná česnekem a anglickou slaninou

Kuřecí prsa patří mezi suchá masa, ale dají se připravit i šťavnatě. Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
 
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku

Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku

Dobrota pro masožravce. Zuzana Thořová, Hodkovice nad Mohelkou
 
Sekané řízky plněné špenátem a mozzarelou

Sekané řízky plněné špenátem a mozzarelou

Když už jsem nevěděla, co rodině uvařit, napadl mě tento recept a měl obrovský úspěch dokonce i u našich dětí. Lidka Minářová, Kdyně
 
Vepřová roláda se švestkou v medové marinádě

Vepřová roláda se švestkou v medové marinádě

Je dobrá i z krkovičky nebo libového bůčku. Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
 
Vepřová panenka se sušeným ovocem

Vepřová panenka se sušeným ovocem

Tuhle vepřovou panenku jsem uvařila na záverečné praktické zkoušky a byla výborná. Eva Smutná, Prostějov
 
Vepřové na zeleninovém podkladu a cuketové knedlíčky

Vepřové na zeleninovém podkladu a cuketové knedlíčky

Trochu pracnější, ale mnohem zdravější, než dojít do obchodu pro klasický knedlík. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
 
pravevprodeji04_19

Strana 112 z 112

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama