Reklama
Reklama

Další články:

Vepřové maso s polentou a pyré  z řepy

Vepřové maso s polentou a pyré z řepy

Kukuřičná polenta má jednoduchou přípravu i pro začátečníky a zeleninová pyré jsou chutná hlavně pro děti. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
 
Kuřecí nudličky se slunečnicovým semínkem na zeleninové rýži

Kuřecí nudličky se slunečnicovým semínkem na zeleninové rýži

Slunečnicová semínka dodají pokrmu příjemné aroma a fantastický chuťový rozměr. Dana Kozáčková, Prosetín
 
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Vepřové maso s mrkví tvoří opravdu velmi lahodnou kombinaci. Otto Plášek, Brno
 
Divočák na višních

Divočák na višních

Jedno z nejlepších jídel, které znám. Tatiana Veitová, Chomutov
 
Hovězí hranolky na červeném víně

Hovězí hranolky na červeném víně

Nudličky z hovězí kýty dušené s červeným vínem. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
 
Krůtí plátek se zadělávaným zelím a jemným bramborovým knedlíkem

Krůtí plátek se zadělávaným zelím a jemným bramborovým knedlíkem

Tahle pečínka chutná mým dvěma malým vnukům, pro které vařím moc rád.  Jindřich Macháček, Jindřichův Hradec
 
Hornická roštěná

Hornická roštěná

Krásně voňavé hovězí maso. Veronika Poláčková. Mýto
 
 Vepřový plátek s pepřovou omáčkou

Vepřový plátek s pepřovou omáčkou

Šťavnatý vepřový plátek s výraznou omáčkou z nakládaného zeleného pepře. Iva Trhoňová, Mouchnice
 
Vepřové závitky s brokolicí a nivou

Vepřové závitky s brokolicí a nivou

Brokolice a niva se dokonale doplňují. Lucie Kalmusová, Ostrava Dubina
 
Kančí ragú s rýží na kari

Kančí ragú s rýží na kari

Recept, který navodí skutečně slavnostní atmosféru. Tereza Smutková, Litoměřice
 
Lilkové závitky

Lilkové závitky

Chutné a zdravé jídlo, které navíc vypadá velmi efektně. Mergová Dominika, Plzeň
 
Hovězí na paprice

Hovězí na paprice

Takto připravené maso se rozplývá na jazyku. Lucie Kalmusová, Ostrava Dubina
 
Vepřová kotleta s dýní Hokaido a zeleninou

Vepřová kotleta s dýní Hokaido a zeleninou

Dýně si sám pěstuji na zahrádce a vždy se těším, až začnou dozrávat. Jiří Laňka, Praha
 
Pagáčky plněné zelím

Pagáčky plněné zelím

Výborné mlsání k pivku. Lenka Kupková, Vojkovice
 
Vepřové srdce na kmínu a slanině

Vepřové srdce na kmínu a slanině

Klasika, která nikoho neurazí. Otto Plášek, Brno
 
pravevprodeji04_19

Strana 111 z 112

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama