Reklama
Reklama

Další články:

Králík na cucky

Králík na cucky

Bleskový oběd na neděli i všední den. Magda Hrabálková, Hradec Králové
 
Svařáček

Svařáček

Zahřeje i krásně provoní byt. Helena Svobodová, Poděbrady
 
Francouzský králík v anglickém kabátku

Francouzský králík v anglickém kabátku

Tento recept jsem získala od tchýně a upravila jsem si ho podle vlastní chuti. Je možné jej použít i na kuře. Markéta Nováková, Nová Včelnice
 
Kuře s nádivkou

Kuře s nádivkou

Na této skvělé úpravě jsem si oblíbila hlavně křupavou nádivku. Jana Dumková, Hrádek nad Nisou
 
Kuře na víně s tymiánem

Kuře na víně s tymiánem

Udělejte si netradiční a přitom jednoduchý slavnostní nedělní oběd. Navíc krásně využijete zbytek vína po pátečním či sobotním večeru. Terezie Vachová, Praha
 
Vepřová kýta na slanině a majoránce

Vepřová kýta na slanině a majoránce

Slanina se k vepřové kýtě velmi hodí a dodá ji svoji specifickou chuť. Otto Plášek, Brno
 
Dobrý kančí guláš

Dobrý kančí guláš

Kančí guláš pro úsporu času můžeme připravit v tlakovém hrnci. Natalija Šunevičová, Chomutov
 
Hovězí se zapečenými bochánky

Hovězí se zapečenými bochánky

A všechno máme uvařeno v jednom hrnci. Zdeňka Polanská, Vsetín
 
Kuřecí maso na víně

Kuřecí maso na víně

Dobré jídlo vhodné na oslavu nebo nedělní oběd. Pavel Kašný, Fryšták
 
Vepřové maso s polentou a pyré  z řepy

Vepřové maso s polentou a pyré z řepy

Kukuřičná polenta má jednoduchou přípravu i pro začátečníky a zeleninová pyré jsou chutná hlavně pro děti. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
 
Kuřecí nudličky se slunečnicovým semínkem na zeleninové rýži

Kuřecí nudličky se slunečnicovým semínkem na zeleninové rýži

Slunečnicová semínka dodají pokrmu příjemné aroma a fantastický chuťový rozměr. Dana Kozáčková, Prosetín
 
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Vepřové maso s mrkví tvoří opravdu velmi lahodnou kombinaci. Otto Plášek, Brno
 
Divočák na višních

Divočák na višních

Jedno z nejlepších jídel, které znám. Tatiana Veitová, Chomutov
 
Hovězí hranolky na červeném víně

Hovězí hranolky na červeném víně

Nudličky z hovězí kýty dušené s červeným vínem. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
 
Krůtí plátek se zadělávaným zelím a jemným bramborovým knedlíkem

Krůtí plátek se zadělávaným zelím a jemným bramborovým knedlíkem

Tahle pečínka chutná mým dvěma malým vnukům, pro které vařím moc rád.  Jindřich Macháček, Jindřichův Hradec
 
pravevprodeji04_19

Strana 110 z 112

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama