Reklama

Další články:

Polentové lasagne

Polentové lasagne

Na tento recept je nejvhodnější použít zmražený porcovaný špenát.
 
Bůčková roláda s mletým masem

Bůčková roláda s mletým masem

Tato roláda Vám oživí jídelníček, je to opět něco nového nejen pro žaludek, ale i pro oči. Uvidíte, že s roládou budete mít úspěch. Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
 
Vepřové rolky zapékané na zelenině

Vepřové rolky zapékané na zelenině

Při vaření tohoto jídla si může každý vybrat takovou zeleninu, jakou má rád. Já používám kombinaci mrkve a hrášku, ale můžeme klidně přidat i jinou kořenovou zeleninu, kukuřici...
 
Domácí paštika

Domácí paštika

Výborná domácí paštika. Iva Švejcarová, Písek
 
Rumpsteak se salátem

Rumpsteak se salátem

Vhodné pro návštěvy. Lucie Pastorková, Telč
 
Stehýnka na červeném víně

Stehýnka na červeném víně

Je to můj vlastní recept, příteli chutnal, takže určitě vyzkoušejte. Kateřina Pálinkášová, Karviná
 
Kuřecí kapsa s tajemstvím

Kuřecí kapsa s tajemstvím

Sušená rajčata dodají masu zajímavou chuť. Veronika Poláčková, Mýto
 
Vepřový bok po zahradnicku

Vepřový bok po zahradnicku

Poněkud tučnější maso vyvažuje větší množství lákavé zeleniny - brokolice, růžičková kapusta a mrkev. Pavel Štrougal, Krásné Březno
 
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem

Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem

Minutka z jemné vepřové panenky, která se perfektně hodí jako slavnostní jídlo. Místo ostré dijonské hořčice můžeme použít obyčejnou plnotučnou. Dagmar Řehová, Kopřivnice
 
Vepřové na rozmarýnu

Vepřové na rozmarýnu

Kýta je skvělá i samotná s hořčicí a chlebem, Lucie Vaněčková, Lodhéřov
 
Královská pánev s játry

Královská pánev s játry

Skvělý pokrm, ve kterém výraznou chuť slaniny a jater zjemňuje tymián a šťavnaté jablko. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
 
Jehněčí krk pečený s bramborama a rajčátky

Jehněčí krk pečený s bramborama a rajčátky

Jehněčí dobroty nepatří na stůl jen o Velikonocích. Lucie Strakošová, Trnávka
 
Myslivecký řízek

Myslivecký řízek

Lahůdka pro každého. Michaela Radvanovská, Příbram
 
Zelené fazolky s telecím masem

Zelené fazolky s telecím masem

Velmi chutné a jemné jídlo, vhodné i pro malé děti. Tereza Smrčková, Praha
 
Pochoutka na gril

Pochoutka na gril

Vynikající domácí selské jídlo připravené na rozpáleném grilu v alobalu. Pavlína Mendlová, Chomutov
 
pravevprodeji04_19

Strana 109 z 115

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu