Reklama
Reklama

Další články:

Pomalu pečená selečí kýta

Pomalu pečená selečí kýta

Helena Strončíková, Vsetín
 
Grilované stehno s řapíkatým celerem

Grilované stehno s řapíkatým celerem

Koření se solí důkladně vetři do masa, aby při grilování nesteklo s olejem. Petr Červenka, Třebíč
 
Nutrie na smetaně

Nutrie na smetaně

Vydatná klasika Nutrie na smetaně
 
Roláda s nádivkou z hub a medvědího česneku

Roláda s nádivkou z hub a medvědího česneku

Lehké a levné Tomáš Mika, Brno
 
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov
 
Cherry plecko

Cherry plecko

Vepřová plec v cherry marinádě pečená na dřevěném uhlí. Leoš Vyskočil, Plzeň
 
Kyselka se zelím a vejci

Kyselka se zelím a vejci

Eva Skoumalová, Lipník
 
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec
 
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová
 
Hovězí chilli s fazolemi

Hovězí chilli s fazolemi

Podle receptu Niny Dostálové z Prahy
 
Luciferské roštěnky

Luciferské roštěnky

Pikantní křehké masíčko si získá každý jazýček. Zdeňka Vítová, Liberec
 
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha
 
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha
 
Telecí hrudí na víně

Telecí hrudí na víně

Božena Kolářová, Pouště
 
Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Jako přílohu podávám několik druhů pečiva v menších porcích. Petra Hlavsová, Hlinsko
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 112

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama