Reklama
Plněná vejce

Plněná vejce

Podle receptu Sáry Charvátové z Kralovic
 
Jehněčí s česnekem, rozmarýnem a jalovcem

Jehněčí s česnekem, rozmarýnem a jalovcem

Podle receptu Radky Sváčkové z Vysokého Mýta
Všehochuť /23.03.20
Jehněčí kotletky

Jehněčí kotletky

Markéta Husová, Svitavy

Všehochuť /19.03.20
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /27.02.20
 

Další články:

Slané lupínky

Slané lupínky

Ze stolu zmizí raz dva :-) Navíc jsou vhodné při bezmléčné dietě!
 
Miniroládky

Miniroládky

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní chuti. Eliška Kopřivová, Praha
 
Vepřová panenka se šalotkami

Vepřová panenka se šalotkami

Šalotka má jemnější chuť než klasická cibule, s mrkví se dokonale doplňuje. Jana Matoušková, Písek
 
Kuřátka v hnízdě

Kuřátka v hnízdě

Z těchto kuřátek mají radost nejen děti, ale i dospělí. Je to takové veselé vítání přicházejícího jara. Petra Soukupová, Šumperk
 
Pikantní řízky

Pikantní řízky

Maso je po naložení jemné a křehké. Jiřina Řezníčková, Praha
 
Vepřové nudličky po čínsku

Vepřové nudličky po čínsku

Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo hranolky. Marcela Hubálková, Hradec Králové
 
Slané pivní trubičky

Slané pivní trubičky

Vypadají trochu jako slané kremrole a na všech oslavách se po nich vždycky jen zapráší. Martina Kadlčíková, Vrbno pod Pradědem 
 
Kapustová sekaná

Kapustová sekaná

Když se ti podaří ji dobře zabalit, vypadá na talíři úžasně. A chutná také skvěle. Veronika Vostrá, Cheb
 
Slepice na karí

Slepice na karí

Zajímavý pokrm ze slepičího masa s jablky, smetanou a pikantním karí kořením. Alena Štrougalová, Neštěmice
 
Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

Během vaření si stihneš i uklidit. Marie Klíčová, Prostějov
 
Plněná kuřecí prsa s opečenou čekankou

Plněná kuřecí prsa s opečenou čekankou

Netradiční, ovšem velmi harmonické spojení. Karolína Rozová, Tábor
 
Grilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Díky naložení do marinády jsou křehčí. Jiří Nováček, Plzeň
 
Gin Sling

Gin Sling

Díky třešňovému likéru je příjemně nasládlý. Kateřina Hadrabová, Ostrava
 
Masové kuličky s cuketou

Masové kuličky s cuketou

V kombinaci s čerstvými jablky nemají chybu. Ivana Černá, Praha
 
Balíčky z rýžového papíru

Balíčky z rýžového papíru

Dají se plnit pouze zeleninou. Monika Jeřábková, Chomutov
 
pravevprodeji04_19

Strana 1 z 115

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu