Reklama
Reklama
Biftek s čoko-chilli omáčkou

Biftek s čoko-chilli omáčkou

Alena Štrougalová, Neštěmice
 
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu Vilmy Rašínové z Chomutova
Všehochuť /22.02.19
Labužníkovo kolínko

Labužníkovo kolínko

Česnekem nešetři!

Podle receptu Aleny Frenclové z Praha

Všehochuť /18.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
 

Další články:

Slané lupínky

Slané lupínky

Ze stolu zmizí raz dva :-) Navíc jsou vhodné při bezmléčné dietě!
 
Miniroládky

Miniroládky

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní chuti. Eliška Kopřivová, Praha
 
Vepřová panenka se šalotkami

Vepřová panenka se šalotkami

Šalotka má jemnější chuť než klasická cibule, s mrkví se dokonale doplňuje. Jana Matoušková, Písek
 
Kuřátka v hnízdě

Kuřátka v hnízdě

Z těchto kuřátek mají radost nejen děti, ale i dospělí. Je to takové veselé vítání přicházejícího jara. Petra Soukupová, Šumperk
 
Pikantní řízky

Pikantní řízky

Maso je po naložení jemné a křehké. Jiřina Řezníčková, Praha
 
Vepřové nudličky po čínsku

Vepřové nudličky po čínsku

Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo hranolky. Marcela Hubálková, Hradec Králové
 
Slané pivní trubičky

Slané pivní trubičky

Vypadají trochu jako slané kremrole a na všech oslavách se po nich vždycky jen zapráší. Martina Kadlčíková, Vrbno pod Pradědem 
 
Kapustová sekaná

Kapustová sekaná

Když se ti podaří ji dobře zabalit, vypadá na talíři úžasně. A chutná také skvěle. Veronika Vostrá, Cheb
 
Slepice na karí

Slepice na karí

Zajímavý pokrm ze slepičího masa s jablky, smetanou a pikantním karí kořením. Alena Štrougalová, Neštěmice
 
Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

Během vaření si stihneš i uklidit. Marie Klíčová, Prostějov
 
Plněná kuřecí prsa s opečenou čekankou

Plněná kuřecí prsa s opečenou čekankou

Netradiční, ovšem velmi harmonické spojení. Karolína Rozová, Tábor
 
Grilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Díky naložení do marinády jsou křehčí. Jiří Nováček, Plzeň
 
Gin Sling

Gin Sling

Díky třešňovému likéru je příjemně nasládlý. Kateřina Hadrabová, Ostrava
 
Masové kuličky s cuketou

Masové kuličky s cuketou

V kombinaci s čerstvými jablky nemají chybu. Ivana Černá, Praha
 
Balíčky z rýžového papíru

Balíčky z rýžového papíru

Dají se plnit pouze zeleninou. Monika Jeřábková, Chomutov
 
pravevprodeji03_19

Strana 1 z 111

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama