Reklama
Sýr pánů chalupářů z Cetule
Fotogalerie:

Sýr pánů chalupářů z Cetule

Leoš Loukota

Kladno

Vynikající pochutina, která nesmí chybět na žádné párty.

Leoš Loukota, Kladno

Ingredience

  • 500 g 30 % tvrdý sýr
  • 1 lžíce čerstvá pažitka
  • 1 papriková klobása

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr nastrouháme nahrubo a pak rozdělíme na dvě poloviny. Do jedné půlky vmísíme najemno nasekanou pažitku a do druhé půlky zamícháme najemno nakrájenou paprikovou klobásu.

  2. Potom každou půlku zabalíme do předem připraveného plátýnka, z kterého vytvoříme „měšec“. Nahoře převážeme  provázkem.

  3. krok3

    Měšce vložíme do udírny vyhřáté přibližně na 60 °C a udíme po dobu 4 hodin. Pak sýr vyndáme z udírny a necháme vychladnout. Jako ideální přílohu doporučuji brusinkový kompot. Koření je možné různě kombinovat podle vlastní chuti, kdo má rád, přidá třeba i pepř.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hráškovo-kukuřičné trojhránky

Hráškovo-kukuřičné trojhránky

Jednoduše se dá připravit i vegetariánská nebo sýrová varianta. Veronika ...
Všehochuť /17.08.17
Cukroví „Televize Nova“

Cukroví „Televize Nova“

Toto cukroví pojmenovaly moje neteře Terka, Denisa a Jitka, které mi pomáhaly při ...
Všehochuť /25.08.11
Špagetová pizza

Špagetová pizza

Je to moje oblíbené pohoštění pro návštěvy.

Radim Pekárek, Jihlava

Všehochuť /02.10.16
Letadlo

Letadlo

Který kluk by nezajásal, ať je malý, nebo velký.

Hana Zábranská, Ústí nad Labem

Všehochuť /04.04.16
Zapečená zmrzlina pod sněhem

Zapečená zmrzlina pod sněhem

Podáváme hned po vyndání z trouby.

Kateřina Tláskalová, Praha

Všehochuť /31.07.17
Jahodové cappuccino

Jahodové cappuccino

Ovocný nápoj, který se dá podávat klidně místo odpolední svačinky.

Romana...

Všehochuť /28.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu