Reklama
Šneci se sýrovou omáčkou
Fotogalerie:

Šneci se sýrovou omáčkou

Jana Smékalová

Brno

Milují je i děti, líbí se jim, že je maso napíchnuté ve velikosti soust na párátkách.

Jana Smékalová, Brno

Ingredience

  • 3 kuřecí prsa
  • trocha soli a pepře
  • koření italské bylinky
  • 100 g šunka
  • 100 g plátkový sýr
  • trocha oleje
  • 300 ml mléko
  • 250 g nivy
  • 2 obdélníčky tavený sýr
  • 2 stroužky česnek
  • pár snítek bazalky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Kuřecí prsa nakrájíme na tenké delší plátky‚ osolíme a okořeníme. Na tyto plátky pokládáme šunku a sýr tak‚ aby co nejméně přesahovaly přes okraj masa. Vše potom zavineme do „šneků“ a zajistíme párátky. Tyto šneky opékáme na pánvičce potřené olejem dozlatova.

  2. Připravíme omáčku: mléko v hrnci přivedeme k varu a přisypeme nastrouhanou nivu‚ měkký tavený sýr‚ prolisované stroužky česneku a bazalku. Zahříváme, dokud se sýry úplně nerozpustí a omáčka se nespojí.

  3. Šneky podáváme s bramborovými hranolky přelité sýrovou omáčkou.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rosso di sera

Rosso di sera

Cocktail, není sladký, ale také není příliš hořký. Iveta Podolská, Dolní Slivno
Všehochuť /24.07.12
Sněhoví sněhuláci

Sněhoví sněhuláci

Na míse se vyjímají úžasně, děti je milují.
Šárka Adámková, Praha
Všehochuť /25.02.10
Hrušky se šunkovou  pěnou

Hrušky se šunkovou pěnou

Luxusní předkrm, který je ozdobou stolu.

Radek Stloukal, Kladno

Všehochuť /30.10.16
Velikonoční chlebíčky

Velikonoční chlebíčky

Jednoduchá  a přitom lákavá večeře.

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /15.04.14
Ptáčci

Ptáčci

Zákusek na poslední podzimní grilování.

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /02.11.16
Pizza z Polné

Pizza z Polné

Lenka Bukáčková, Žďár nad Sázavou

Všehochuť /18.01.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu