Reklama
Šmoulinčin domeček
Fotogalerie:

Šmoulinčin domeček

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejvíc práce dá postavička.

Veronika Chrzová, Litvínov

Ingredience

  • 3 smetany ke šlehání
  • 250 g pikantní rybízové marmelády
  • 2 kulaté dortové korpusy
  • 1 kg marcipánu
  • podle potřeby potravinářské barvy

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Šlehačku ušleháme a smícháme s marmeládou. Dva dortové korpusy promažeme tímto krémem a spojíme. Namažeme celý dort i na povrchu a necháme ztuhnout.

  2. Obarvíme části marcipánu, zelený rozválíme a potáhneme jím celý dort. Pak dort dozdobíme chaloupkou, květinami a Šmoulinkou.

Pošli recept! - Speciál - Hravé pečení a vaření (11.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Perníková vajíčka

Perníková vajíčka

Originální pohoštění pro koledníky. Martina Nečasová, Rosice
Všehochuť /06.03.17
Ježci z lineckého těsta

Ježci z lineckého těsta

Roztomilé sladké jednohubky s překvapením uvnitř.
Petra Zemanová, Zámrsk
Všehochuť /18.05.11
Kobry - tuhle večeři zvladnou i děti

Kobry - tuhle večeři zvladnou i děti

Jak zabavit děti při přípravě večeře, a samy si ji pak rady sní.

Tereza Brožková, ...

Všehochuť /17.05.12
Adventní kalendář

Adventní kalendář

Jsou měkké hned po upečení.

Aneta Tlustá, Praha

Všehochuť /01.12.14
Traktor

Traktor

Všichni kluci budou nadšeni.

Jana Kociánová, Bobrová

Všehochuť /18.12.12
Pečený ovocný čaj

Pečený ovocný čaj

Na hrnek čaje stačí podle chuti 3–4 lžičky směsi.

Martina Žejdlíková, Teplice

...
Všehochuť /12.08.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu